Open Procurement Albania

“Blerje Karburanti (Gazoil)”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kamëz
Institucioni Prokurues Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a
Objekti i Tenderit “Blerje Karburanti (Gazoil)”
Nr. Reference REF-65805-04-12-2023
Vlera / Fondi Limit 5 681 848,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 13-04-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 24-04-2023
Data e mbajtjes se tenderit 24-04-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. EUROPETROL DURRES ALBANIA SH.A
2. BOE O L S I shpk & B O L V-O I L SHA
Operator Ekonomik Kontraktues
 • EUROPETROL DURRES ALBANIA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 5 228 800,00
  Data e shpalljes se fituesit 05-05-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 6274560
  Data e lidhjes se kontrates 16-05-2023
  Kohezgjatja e kontrates 12(dymbedhjete) muaj nga data e lidhjes se kontrates.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasure ankesa.

  Eshte skualifikuar operatori ekonomike i meposhtem:
  1. BOE O L S I shpk dhe B O L V O I L SHA , per arsye:
  -Nuk ka paraqitur asnje nga dokumentat e kerkuar ne piken 2.1.1.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Norma e fitimit e shprehur në vlerë absolute 15 lekë/litër
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EUROPETROL DURRES ALBANIA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EUROPETROL DURRES ALBANIA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EUROPETROL DURRES ALBANIA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EUROPETROL DURRES ALBANIA viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 45 datë 22 Maj 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  “Blerje Karburanti (Gazoil)”

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kamëz
  Institucioni Prokurues Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a
  Objekti i Tenderit “Blerje Karburanti (Gazoil)”
  Nr. Reference REF-62998-03-20-2023
  Vlera / Fondi Limit 5 681 848,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
  Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 21-03-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 31-03-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 31-03-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12(dymbedhjete) muaj nga data e lidhjes se kontrates.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 "Për Prokurimin Publik", Neni 98, pika 1 b) në procedurat me një fazë nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 32 datë 11 Prill 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data