Open Procurement Albania

BLERJE SUVENIRE

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Mungese konkurrence
 • Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit BLERJE SUVENIRE
Nr. Reference REF-68970-05-10-2023
Vlera / Fondi Limit 2 911 120,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 27-04-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-05-2023
Data e mbajtjes se tenderit 08-05-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 1
Operatore Konkurues 1. “P I R R O” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • "P I R R O"
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 846 250,00
  Data e shpalljes se fituesit 26-05-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 3415500
  Data e lidhjes se kontrates 13-06-2023
  Kohezgjatja e kontrates Artikujt duhet të dorëzohen në magazinën e Bashkisë Tiranë nga lidhja e kontratës deri në fund të vitit 2023 sipas kërkesave të Autoritetit Kontraktor.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "P I R R O" viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "P I R R O" viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "P I R R O" viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "P I R R O" viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 57 datë 26 Qershor 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  BLERJE SUVENIRE

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
  Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
  Objekti i Tenderit BLERJE SUVENIRE
  Nr. Reference REF-67293-04-26-2023
  Vlera / Fondi Limit 2 911 120,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
  Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 27-04-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-05-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 08-05-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Artikujt duhet të dorëzohen në magazinën e Bashkisë Tiranë nga lidhja e kontratës deri në fund të vitit 2023 sipas kërkesave të Autoritetit Kontraktor.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 "Për Prokurimin Publik", Neni 98, pika 1: a) Nga ana e njësisë së prokurimit është konstatuar një lapsus në preventivin e vënë në dispozicion të ofertuesve të mundshëm ekonomik, pjesë përbërësë e dokumentave standarte të tenderit për procedurën e prokurimit me objekt: “Blerje Suvenire”. Me qëllim marrjen e masave për korrigjimin e këtij gabimi u vendos anullimi i procedurës së prokurimit.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 41 datë 8 Maj 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data