Open Procurement Albania

Riparim Elektromotoresh dhe Transformatoresh

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Mungese konkurrence
 • Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

 • Anullimi i Tenderit dy ose me shume here
 • Anullimi i Tenderit dy ose me shume here

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Fier
Institucioni Prokurues Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Fier SH.A
Objekti i Tenderit Riparim Elektromotoresh dhe Transformatoresh
Nr. Reference REF-83845-10-16-2023
Vlera / Fondi Limit 9 502 666,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 17-10-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 31-10-2023
Data e mbajtjes se tenderit 31-10-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 1
Operatore Konkurues 1. BOE “DESARET COMPANY” shpk & “ELEKTROINVEST” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “DESARET COMPANY” shpk - “ELEKTROINVEST” shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 9 311 960,00
  Data e shpalljes se fituesit 14-11-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 11174352
  Data e lidhjes se kontrates 01-12-2023
  Kohezgjatja e kontrates Nga momenti i nënshkrimit të kontratës deri në 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “DESARET COMPANY” shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “DESARET COMPANY” shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “DESARET COMPANY” shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “DESARET COMPANY” shpk viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “ELEKTROINVEST” shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “ELEKTROINVEST” shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “ELEKTROINVEST” shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “ELEKTROINVEST” shpk viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 100 datë 11 Dhjetor 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Riparim Elektromotoresh dhe Transformatoresh

  Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

  • Anullimi i Tenderit dy ose me shume here
  • Anullimi i Tenderit dy ose me shume here

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Fier
  Institucioni Prokurues Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Fier SH.A
  Objekti i Tenderit Riparim Elektromotoresh dhe Transformatoresh
  Nr. Reference REF-79454-09-11-2023
  Vlera / Fondi Limit 9 502 666,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
  Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
  Data e Njoftimit te Tenderit 12-09-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 25-09-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 25-09-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates nga momenti i nënshkrimit të kontratës deri në 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Për shkak se në procedurat me një fazë nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 84 datë 9 Tetor 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Riparim Elektromotoresh dhe Transformatoresh

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Fier
  Institucioni Prokurues Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Fier SH.A
  Objekti i Tenderit Riparim Elektromotoresh dhe Transformatoresh
  Nr. Reference REF-76365-07-31-2023
  Vlera / Fondi Limit 9 502 666,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
  Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
  Data e Njoftimit te Tenderit 01-08-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 14-08-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 14-08-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues 52454
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Nga momenti i nënshkrimit të kontratës deri në 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Për shkak se “në procedurat me një fazë nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme”
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 75 datë 4 Shtator 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Riparim elektromotoresh dhe transformatoresh

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Fier
  Institucioni Prokurues Sh.A Ujesjelles Kanalizime Fier
  Objekti i Tenderit Riparim elektromotoresh dhe transformatoresh
  Nr. Reference REF-70412-05-25-2023
  Vlera / Fondi Limit 9 502 666,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 26-05-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 07-06-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 07-06-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Nga momenti i nenshkrimit te kontrates deri ne 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në nenin 98 pika 1, gërma “b” të Ligjit nr.162, datë 23.12.2020 “Për Prokurimin Publik”. Për shkak se “në procedurat me një fazë nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme”.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 55 datë 19 Qershor 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data