Open Procurement Albania

Sistemim asfaltim i rruges se fshatit Kokreve faza e I-re ,Njesia Administrative Hotolisht ,Bashkia Librazhd

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Librazhd
Institucioni Prokurues Bashkia Librazhd
Objekti i Tenderit Sistemim asfaltim i rruges se fshatit Kokreve faza e I-re ,Njesia Administrative Hotolisht ,Bashkia Librazhd
Nr. Reference REF-73584-06-26-2023
Vlera / Fondi Limit 83 237 019,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 30-05-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-06-2023
Data e mbajtjes se tenderit 15-06-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues 1."2T” SHPK
2. "ALBAVIA”
3. “BAJRAMI N.” Shpk
4. BOE ED KONSTRUKSION, & LIS KONSTRUKSION
5. “BOE Shoqeria Caushi M” shpk, & Shoqeria “K.M.K”
6. BOE” KUPA” SHPK & “UDHA” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • BAJRAMI N SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 59 789 314,00
  Data e shpalljes se fituesit 28-07-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 71747177
  Data e lidhjes se kontrates 11-08-2023
  Kohezgjatja e kontrates 6 muaj .
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Eshte skualifikuar operatori ekonomike i meposhtem:
  1. BOE Caushi M shpk dhe K.M.K shpk, per arsye:
  -Nuk ka te punesuar ne stafin e tij 1 punonjes te pajisur me certifikate Ekspert per ndihmen e pare dhe nderhyrjen ndaj emergjencave
  -Ka deklaruar mjekun Edvin Hallulli dhe Ing.Lumturi Papingji pajisur me Certifikate Ekspert per ndihmen e pare dhe nderhyrjen ndaj emergjencave, por certifikatat e paraqitur nuk jane te vlefshme
  -Nuk ploteson piken 2.3.12 te kritereve te vecanta, pasi nuk ka paraqitur dokumentacion per mjetete eskavator me goma, grejder me goma, minieskavator me goma
  -Nuk ka paraqitur kontrate noteriale me nje laborator testimi te betonit, i cili duhet te jete i akredituar nga organizma kombetar ose nderkombetar sipas standarteve.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Specifikim Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 70 datë 21 Gusht 2023
  Azhornim Topografik
  Profile Terthore TIP
  Profile Terthore Progresiv
  Prerje Gjatesore e Tombinos
  Profile Gjatesore
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve

  Sistemim asfaltim i rruges se fshatit Kokreve faza e I-re ,Njesia Administrative Hotolisht ,Bashkia Librazhd

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Librazhd
  Institucioni Prokurues Bashkia Librazhd
  Objekti i Tenderit Sistemim asfaltim i rruges se fshatit Kokreve faza e I-re ,Njesia Administrative Hotolisht ,Bashkia Librazhd
  Nr. Reference REF-70604-05-25-2023
  Vlera / Fondi Limit 83 237 019,00
  Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 30-05-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-06-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 15-06-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 6 muaj .
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Arsyet e Anulimit:Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 "Për Prokurimin Publik", Neni 98, pika 1-b) ,citojme: 1. Autoriteti ose enti kontraktor anulon procedurën e prokurimit në rastet kur: Per hedhjen gabim te te dhenave ne dokumentet standarte te tenderit.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 57 datë 26 Qershor 2023
  Azhornimit Topografik
  Planimetria e Pergjithshme
  Prerje Gjatesore e Tombinos
  Profilat Terthore Progresiv
  Profilat Gjatesor
  Detaje Sinjalistike
  Prerje Gjatesore e Tombinos
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data