Open Procurement Albania

Blerje zgara dhe puseta

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane
Objekti i Tenderit Blerje zgara dhe puseta
Nr. Reference REF-75319-07-17-2023
Vlera / Fondi Limit 50 398 500,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 18-07-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 17-08-2023
Data e mbajtjes se tenderit 17-08-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. BOE “LIGUS” sh.p.k, & “GENERAL TRADING” sh.p.k
2. “A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP” sh.p.k,
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “LIGUS” sh.p.k, - “GENERAL TRADING” sh.p.k
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 48 977 220,00
  Data e shpalljes se fituesit 13-09-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 60462744
  Data e lidhjes se kontrates 11-10-2023
  Kohezgjatja e kontrates Nga lidhja e kontratës/ kontratave deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor sipas kërkesës, në bazë të marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Eshte skaulifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  1. A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP sh.p.k,per arsye:
  -Nuk ka paraqitur formularin e sigurimit te kontrates.
  -Nuk permbush Kriterin 2.2.2 te kritereve te vecanta te kualifikimit pasi nuk ka paraqitur bilancin e vitit 2020.
  -Nuk permbush Kriterin 2.3.1 te kritereve te Vecanta te kualifikimit, pasi nuk ka paraqitur asnje kontrate apo fature te ngjashme.
  -Nuk permbush Kriterin 2.3.1 te kritereve te Vecanta te kualifikimit, pasi nuk ka paraqitur asnje kontrate apo fature te ngjashme.
  -Nuk permbush Kriterin 2.3.2 te kritereve te Vecanta te kualifikimit, pasi nuk ka paraqitur autorizim nga prodhuesi apo distributori i autorizuar per mallrat objekt prokurimi.
  -Nuk permbush Kriterin 2.3.3 te kritereve te Vecanta te kualifikimit, pasi nuk ka paraqitur katalog apo skede teknike per mallrat objekt prokurimi.
  -Nuk permbush Kriterin 2.3.4 dhe 2.3.5 te kritereve te Vecanta te kualifikimit, pasi nuk ka paraqitur certifikata sipas standardeve te kerkuara ne shtojcen nr.5.
  -Nuk permbush Kriterin 2.3.6 te kritereve te Vecanta te kualifikimit, pasi nuk ka paraqitur mostrat per mallrat objekt prokurimi.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “LIGUS” sh.p.k, viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “LIGUS” sh.p.k, viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “LIGUS” sh.p.k, viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “LIGUS” sh.p.k, viti 2019-2020

 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 87 datë 23 Tetor 2023
  Procesverbal "Per percaktimin e arsyeve per mosndarjen e procedures se prokurimit ne lote"
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data