Open Procurement Albania

Urbanizimi i bllokut të banimit në Dushk Sektor

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Lushnje
Institucioni Prokurues Bashkia Lushnje
Objekti i Tenderit Urbanizimi i bllokut të banimit në Dushk Sektor
Nr. Reference REF-75428-07-18-2023
Vlera / Fondi Limit 41 665 916,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 19-07-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 04-08-2023
Data e mbajtjes se tenderit 04-08-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 21
Operatore Konkurues 1. “SHKELQIMI 07 ” shpk
2. “BE - IS SH.P.K ” shpk
3. “BEQIRI” shpk
4. “ASI-2A CO” shpk
5. “BIBA-X” shpk
6. “KEVIN CONSTRUKSION” shpk
7. “INA” shpk
8. “LLAZO ” shpk
9. “NIKA ” shpk
10. “L.T.E CONSTRUCTION” shpk
11. “SHENDELLI ” shpk
12. “PEPA GROUP GROUP” shpk
13. “XHAST SHPK” shpk
14. “Z D R A V A” shpk
15. “S.M.O.UNION” shpk
16. “STERKAJ” shpk
17. “NDERTIMI shpk ” shpk
18. “LEON KONSTRUKSION” shpk
19. “G.P.G. COMPANY” shpk
20. “FLED” shpk
21. “DESARET COMPANY” shpk
22. “SARK” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • L.T.E CONSTRUCTION
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 26 339 975,00
  Data e shpalljes se fituesit 31-08-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 31607970
  Data e lidhjes se kontrates 20-09-2023
  Kohezgjatja e kontrates 90 (nëntëdhjetë) ditë kalendarike.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. STERKAJ shpk, per arsye:
  -Nuk ka deklaruar Fabrike AsfaltoBetoni ne pronesi ose me qera,ose kontrate furnizimi me te tjere

  2. NIKA shpk, per arsye:
  -Ka paraqitur oferte me gabime aritmetike ne vlera.

  3. SHENDELLI shpk, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur Certifikaten e sistemit te menaxhimit te trafikut rrugor ISO 39001-2012(e vlefshme)

  4. FLED shpk, per arsye:
  -Nuk ka ngarkuar ne SPE asnje dokument.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Operatori ekonomik “FLED” shpk, nuk ka paraqitur oferte ekonomike.
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 80 datë 25 Shtator 2023
  Analize Teknike
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve
  Projekti

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data