Open Procurement Albania

Blerje mjeti zjarrfikës

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Lushnje
Institucioni Prokurues Bashkia Lushnje
Objekti i Tenderit Blerje mjeti zjarrfikës
Nr. Reference REF-75460-07-19-2023
Vlera / Fondi Limit 4 160 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 20-07-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 31-07-2023
Data e mbajtjes se tenderit 31-07-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1.“ZEQIRI” shpk
2.“SPARKLE 32” shpk
3.“SI & CO COMPANY” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ZEQIRI SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3 533 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 09-08-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 4239600
  Data e lidhjes se kontrates 22-08-2023
  Kohezgjatja e kontrates 330 (tridhjetë) ditë kalendarike.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1.“SPARKLE 32” shpk , per arsye:
  - nuk plotëson Specifikimet Teknike konkretisht:
  Në Specifikimet teknike të mjetit është kërkuar: 19.Gjatësia e mjetit jo me shumë se 7m. Në dokumentat e ngarkuara ne SPE në katalogun teknik të dokumentacionit të OE “SPARKLE 32” shpk gjatësia e mjetit rezulton të jetë 7,2 m. Po ashtu Në Specifikimet teknike të mjetit është kërkuar: Depozita e shkumës jo me pak se 200 litra.
  -Në dokumentat e ngarkuara ne SPE në katalogun teknik rezulton se ky mjet nuk e disponon Depozitën e shkumës.

  2.“SI & CO COMPANY” shpk, per arsye:
  - në dokumentat e ngarkuara në SPE në katalogun teknik kishte mangësi informacioni për:
  1.Km të përshkruara jo më shumë se 100.000 Km
  5. Fuqia në KW jo më pak se 130 KW dhe jo më shumë se 180 KW.
  19. Gjatësia e mjetit jo më shumë se 7m.
  20. Lartësia jo me shumë se 2.5m
  Komisioni I Vlerësimit Të Ofertave me anë të shkresës Nr. 6306 Prot datë 31,07.2023 dhe me ane te nje mesazhi në SPE beri kërkesë për sqarim dhe kërkoi dokumenta mbështetëse. Operatori ekonomik “SI&CO COMPANY” shpk nuk dorëzoi asnjë dokumentacion shtesë brënda afatit të përcaktuar. Bazuar nga ky fakt nuk mund të vërtetohet sasia e kilometrave të përshkruara, fuqia ne Kë e mjetit si dhe përmasat e mjetit të ofertuar nga ky operator ekonomik
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ZEQIRI SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ZEQIRI SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ZEQIRI SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ZEQIRI SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 73 datë 28 Gusht 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data