Open Procurement Albania

Blerje makineri grejder dhe rimorkiator

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Lushnje
Institucioni Prokurues Ndermarrja e Pasurive Publike Lushnje
Objekti i Tenderit Blerje makineri grejder dhe rimorkiator
Nr. Reference REF-79492-09-11-2023
Vlera / Fondi Limit 3 916 667,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 12-09-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 25-09-2023
Data e mbajtjes se tenderit 25-09-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. CompiTel sh.p.k
2. G.P.G COMPANY sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • G.P.G.COMPANY
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3 835 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 02-10-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 4602000
  Data e lidhjes se kontrates 09-10-2023
  Kohezgjatja e kontrates 21(njëzetë e një) ditë nga data e nënshkrimit të kontratës.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  1. CompiTel sh.p.k, per arsye:
  -Nuk permbush specifikimet teknike
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G.COMPANY viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G.COMPANY viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G.COMPANY viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G.COMPANY viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 86 datë 16 Tetor 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Blerje makineri grejder dhe rimorkiator

  Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

  • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
  • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Lushnje
  Institucioni Prokurues Ndermarrja e Pasurive Publike Lushnje
  Objekti i Tenderit Blerje makineri grejder dhe rimorkiator
  Nr. Reference REF-75600-07-20-2023
  Vlera / Fondi Limit 3 916 667,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
  Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 21-07-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 02-08-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 02-08-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues 2
  Operatore Konkurues 1. Anadea sh.p.k
  2.ARTEO 2018 sh.p.k
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Anadea
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3 810 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 24-08-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 21(njëzetë e një) ditë nga data e nënshkrimit të kontratës.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  1. ARTEO 2018 sh.p.k, per arsye:
  -Pas shpalljes së tij fitues, është tërhequr nga kjo procedurë prokurimi
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në udhëzimin 05,datë 25.06.2021, VKM nr.285 datë 19.05.2021 neni 38 dhe në ligjin Nr.162,datë 23.12.2020 “Për Prokurimin Publik” neni 98,pika b),Autoriteti Kontraktor Ndermarrja e Pasurisë Publike Lushnje,anullon procedurën e prokurimit të hapur të thjeshtuar me objekt “Blerje makineri rimorkiator dhe grejder ” për arsye se të dy operatoret ekonomikë pjesëmarrës janë tërhequr nga kjo procedurë prokurimi.
  Shenime Operatori ekonomik ARTEO 2018 sh.p.k, pas shpalljes së tij fitues, është tërhequr nga kjo procedurë prokurimi
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 77 datë 11 Shtator 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data