Open Procurement Albania

Blerje pajisje mobileri per shkollat e arsimit baze (Shkolla 9-vjecare "Adem Sheme dhe shkolla "9 Tetori", Sarande

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Sarandë
Institucioni Prokurues Bashkia Sarandë
Objekti i Tenderit Blerje pajisje mobileri per shkollat e arsimit baze (Shkolla 9-vjecare "Adem Sheme dhe shkolla "9 Tetori", Sarande
Nr. Reference REF-79764-09-13-2023
Vlera / Fondi Limit 14 725 434,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 14-09-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 13-10-2023
Data e mbajtjes se tenderit 13-10-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1. “M. LEZHA”SH.P.K
2. “ERALD ”SH.P.K
3. “ERZENI/SH”SH.P.K
4. “KLAME ”SH.P.K
5. “SARK ”SH.P.K
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ERALD
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 13 802 200,00
  Data e shpalljes se fituesit 14-02-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 16562640
  Data e lidhjes se kontrates 09-05-2024
  Kohezgjatja e kontrates 30(tridhjetë) ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomik e meposhtem:
  1. SARK SH.P.K, per arsye:
  -Nuk permbush kriteret e DST ve

  2. KLAME SH.P.K, per arsye:
  Ne baze te vendimit te KPP-se nr.95/2024
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Më datë 01.12.2023 është njoftuar si fitues operatori ekonomik “Klame” SHPK. Por, më datë 14.02.2024 është njoftuar si fitues operatori ekonomik “ERALD” SHPK.

  Më datë 06.12.2023, pranë Komisionit të Prokurimit Publik është administruar ankesa e operatorit ekonomik “ERALD” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi kualifikimin e ofertës të paraqitur nga operatori ekonomik “Klame” SHPK.

  Më datë 26.01.2024, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi dëgjoi relatorin e çështjes, shqyrtoi parashtrimet me shkrim e pretendimet e ankimuesit, dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të pranojë ankesën e operatorit ekonomik “ERALD” SHPK
  2. Autoriteti kontraktor të anulojë vendimin e KVO-së për kualifikimin e operatorit ekonomikë “KLAME” SHPK, dhe të korrigjojë shkeljet e konstatuara, duke e skualifikuar këtë operatorë ekonomikë.

  Më datë 06.02.2024, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi shqyrtoi dokumentacionin e çështjes dhe e diskutoi në tërësi vendosi:
  1. Të lejojë autoritetin kontraktor për vijimin me hapat e mëtejshëm të procedurës së “Proçedurë e Hapur” me Nr. REF-79764-09-13-2023,

  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERALD viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERALD viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERALD viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERALD viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 24 datë 13 Maj 2024
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular Ankimimi “ERALD” SHPK
  Formular Vendimi KPP
  Formular Vendimi KPP
  Formular i Njoftimit te Ndryshimit te Fituesit Paraprak
  Formular i Njoftimit te Fituesit Pas Afatit te Ankimimit

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data