Open Procurement Albania

Shërbimet e përmirësimit dhe mirëmbajtjes së software-ve

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
Institucioni Prokurues Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Durrës Sh.A
Objekti i Tenderit Shërbimet e përmirësimit dhe mirëmbajtjes së software-ve
Nr. Reference REF-98882-03-20-2024
Vlera / Fondi Limit 13 965 000,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Rishpallje me Njoftim Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 21-03-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-04-2024
Data e mbajtjes se tenderit 08-04-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. KREATX SH.P.K.
2. UPTECH SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • KREATX
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 12 568 500,00
  Data e shpalljes se fituesit 31-05-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj nga dita e nesërme e punës pas nënshkrimit të kontratës.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  1. UPTECH SHPK, per arsye:
  -Nuk ka permbushur pikën 2.2.2 e Kapacitetit ekonomik
  -Nuk ka paraqitur Autorizimin nga Prodhuesi/distributori,
  Arsyeja e Anulimit Njoftuar me pare anullimi i procedures ne Buletinin Nr. 22 datë 29 Prill 2024 me arsyetimin:
  Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 "Për Prokurimin Publik", Neni 98, pika 1:
  b) Nuk është paraqitur asnje ofertë e pershtatshme ne procedurat me një fazë
  Shenime Më datë 29.04.2024, pranë Komisionit të Prokurimit Publik është protokolluar ankesa e operatorit ekonomik “KREATX” Sh.P.K dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi skualifikimin e ofertës të paraqitur nga operatori ekonomik ankimues “KREATX” Sh.P.K, si dhe kwrkon mbetjen të skualifikuar për arsyet e dhëna nga komisioni i vlerësimit të ofertave dhe

  Më datë 28.05.2024, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi shqyrtoi dokumentacionin e çështjes dhe e diskutoi në tërësi vendosi:
  1. Të lejojë autoritetin kontraktor për vijimin me hapat e mëtejshëm të procedurës së prokurimit
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KREATX viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KREATX viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KREATX viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KREATX viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak
  Formular i Njoftimit te Fituesit Pas afatit te Ankimimit
  Formular Ankimimi “KREATX” SHPK
  Formular Vendimi KPP

  Shërbimet e përmirësimit dhe mirëmbajtjes së software-ve

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
  Institucioni Prokurues Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Durrës Sh.A
  Objekti i Tenderit Shërbimet e përmirësimit dhe mirëmbajtjes së software-ve
  Nr. Reference REF-93857-01-26-2024
  Vlera / Fondi Limit 13 980 000,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 29-01-2024
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 14-02-2024
  Data e mbajtjes se tenderit 14-02-2024
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj nga dita e nesërme e punës pas nënshkrimit të kontratës.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 "Për Prokurimin Publik", Neni 98, pika 1: c) për shkak se dokumentat e tenderit përmbajnë gabime ose mangësi të rëndësishme
  Shenime Më datë 01.02.2024, pranë Komisionit të Prokurimit Publik është administruar ankesa e operatorit ekonomik PRIMUS ALBANIA dhe objekti i ankesës lidhet me modifikimin e dokumentave të tenderit.

  Më datë 22.02.2024,Komisioni i Prokurimit Publik, pasi shqyrtoi informacionin e paraqitur vendosi:
  1. Të pranojë pjesërisht ankesën e operatorit ekonomik PRIMUS ALBANIA
  2. Autoriteti kontraktor të anulojë procedurën e prokurimit

  Më datë 06.03.2024,Komisioni i Prokurimit Publik, pasi shqyrtoi informacionin e paraqitur vendosi:
  1. Të lejojë autoritetin kontraktor për vijimin e hapave të mëtejshme të Procedurës
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 6 datë 5 Shkurt 2024
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular Ankimimi PRIMUS ALBANIA
  Formular Vendimi KPP
  Formular Vendimi KPP

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data