Open Procurement Albania

Blerje kontenieresh per mbetjet urbane

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Gjirokastër
Institucioni Prokurues Bashkia Gjirokaster
Objekti i Tenderit Blerje kontenieresh per mbetjet urbane
Nr. Reference REF-98166-03-12-2024
Vlera / Fondi Limit 3 998 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 13-03-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 25-03-2024
Data e mbajtjes se tenderit 25-03-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues 10
Operatore Konkurues 1.CompiTel SHPK
2.ZEQIRI PF
3.GENERAL PLUS SHPK
4.Bajro Bros SHKP
5.ARTEO 2018 SHPK
6.Star Trade Albania SHPK
7.Herjol Xhagolli PF
8.SARK SHPK
9.LUAR Bros SHPK
10.BREGU COMPANY SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • CompiTel shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3 225 400,00
  Data e shpalljes se fituesit 09-05-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 3870480
  Data e lidhjes se kontrates 30-05-2024
  Kohezgjatja e kontrates 70 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1.GENERAL PLUS SHPK , per arsye:
  - Nuk ploteson kriterin 2.3.1. Operatori ekonomik duhet te paraqese deshmi per furnizimet e meparshme te ngjashme, te kryera gjate tre viteve te fundit nga data e shpalljes se njoftimit te kontrates, ne nje vlere jo me te vogel se 20 perqind te vleres se fondit te limit te kesaj kontrate, pasi shuma e zerave te ngjashem me objektin e prokurimit eshte me e vogel se 20 perqind te vleres se fondit te limit te kesaj kontrate.

  2.Herjol Xhagolli PF , per arsye:
  - Nuk ploteson kriterin 2.2.1 Per te provuar kapacitetet financiare dhe ekonomike, operatoret ekonomike duhet te paraqesin vertetim per xhiron vjetore per vitet financiare 2020-2021-2022, ku vlera e xhiros per te pakten nje nga vitet e periudhes se kerkuar duhet te jete jo me e vogel se 40 perqind e vleres se fondit limit, pasi ky dokument mungon.

  3.SARK SHPK, per arsye:
  -Nuk ploteson kriterin 2.3.1. Operatori ekonomik duhet te paraqese deshmi per furnizimet e meparshme te ngjashme, te kryera gjate tre viteve te fundit nga data e shpalljes se njoftimit te kontrates, ne nje vlere jo me te vogel se 20 perqind te vleres se fondit te limit te kesaj kontrate, pasi kontrata e ngjashme nr.3789 prot, date 22.05.2019 e ngarkuar ne SPE nuk eshte e gjate tre viteve te fundit nga data e shpalljes se njoftimit te kontrates 25.03.2024.

  4.BREGU COMPANY SHPK, per arsye:
  - kishte mangesi dhe nuk i plotesonte te gjithe kriteret e pergjithshme dhe te vecanta te kualifikimit te percaktuara ne DST, pasi preventivi i ofruar ka gabime aritmetikore.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 30 datë 10 Qershor 2024
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formulari i Njoftimit te Fituesit (Paraprak)
  Formular i Njoftimit te Fituesit Pas afatit te Ankimimit

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data