Open Procurement Albania

Ndërtimi i linjës së dërgimit Depo Lis, Burrel, Faza e II

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Dibër
Institucioni Prokurues Bashkia Dibër
Objekti i Tenderit Ndërtimi i linjës së dërgimit Depo Lis, Burrel, Faza e II
Burimi i financimit: Buxheti i Shtetit
Nr. Reference REF-00192-04-04-2024
Vlera / Fondi Limit 425 375 155,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 05-04-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-04-2024
Data e mbajtjes se tenderit 26-04-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “La-Or” sh.p.k
2. “SHANSI INVEST” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • SHANSI INVEST
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 403 555 005,00
  Data e shpalljes se fituesit 17-05-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 403555005
  Data e lidhjes se kontrates 30-05-2024
  Kohezgjatja e kontrates 30(tridhjetë) Muaj.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  1. “La-Or” sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ka përmbushur kriterin 2.3.2 pikën c të kritereve të veçanta të kualifikimit, pasi nuk ka paraqitur asnjë dokument referuar Rakorderive dhe Brryla Gize
  -Nuk ka përmbushur kriterin 2.3.2.c pika 3, pasi nuk ka deklaruar se sistemi i menaxhimit të cilësisë të prodhuesit është sipas standartit ISO 9001-2015 dhe ISO 14001-2015 (ose ekuivalente); ISO 45001-2018 (ose ekuivalente); 26000:2020 (ose ekuivalente) dhe të pajisur me certifikatë produkti sipas standartit UNI EN 545:10 – UNI ENI 598:08-ISO 2531:09 – ISO 7186:11
  -Nuk ka përmbushur paragrafin 2.3.3 gërma d të kritereve të veçanta të kualifikimit, pasi në licencën e shoqërisë figuron vetëm 1 (një) montator nga 4 (katër) që kërkohen
  -Nuk ka përmbushur kriterin 2.3.5 të kritereve të veçanta të kualifikimit, pasi nuk ka paraqitur Kamion vetëshkarkues me kapacitet mbajtës minimumi 20 ton; Kamion vetëshkarkues me kapacitet mbajtës minimumi 10 ton; Kamioncina; Rimorkiator për transportin e makinerive; Betoniere të vogla; Autopompë Betoni; Autobetoniere; Autobitumatrice; Vibrator Betoni; Makineri Prerëse / Sharrë Betoni; Autobot uji; Pompë uji; Aparaturë për bashkim tubacionesh me metodën “Elektro Fusion”; Matës largësie ose Instrument per Topogjeodezim; Matrapik; Sharrë për prerje asfalti; Aparat hekurkthyes; Motogjenerator; Makineri për shpime horizontale nëntokësore mikrotunele me drejtim me lazer me diametër DN 300mm, DN 400 mm;
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SHANSI INVEST viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SHANSI INVEST viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SHANSI INVEST viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SHANSI INVEST viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 29 datë 3 Qershor 2024
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak
  Formular i Njoftimit te Fituesit Pas afatit te Ankimimit
  Projekti

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data