Open Procurement Albania

Blerje Autoshkalle per MZSH

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kamëz
Institucioni Prokurues Bashkia Kamez
Objekti i Tenderit Blerje Autoshkalle per MZSH
Nr. Reference REF-00320-04-05-2024
Vlera / Fondi Limit 7 570 066,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 08-04-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 18-04-2024
Data e mbajtjes se tenderit 18-04-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. ALMETA GMBH
2. SI & CO COMPANY
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALMETA GMBH SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 7 400 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 14-05-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 8880000
  Data e lidhjes se kontrates 31-05-2024
  Kohezgjatja e kontrates 30 (tridhjete)dite pune
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  -SI & CO COMPANY, per arsye:
  • Mungon Sigurimi i Ofertës,
  • Mungon Bilanci vjetor 2023;
  • Mungojnë dokumentacionet që vërtetojnë pronësinë e mjetit,
  • Mungon Licensa e kategorisë VII.3.B me nënkategoritë e saj
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Më datë 08.05.2024, pranë Komisionit të Prokurimit Publik është administruar ankesa e operatorit ekonomik “EL-GJO 2006” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi skualifikimin e ofertës së paraqitur nga operatori ekonomik “EL-GJO 2006” SHPK

  Më datë 05-06-2024, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi dëgjoi relatorin e çështjes, shqyrtoi parashtrimet me shkrim e pretendimet e ankimuesit, dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të mos pranojë ankesat e operatorit ekonomik “EL- GJO 2006” SHPK
  2. Autoriteti kontraktor lejohet të vijojë me hapat e mëtejshëm të procedurës së prokurimit.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALMETA GMBH SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALMETA GMBH SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALMETA GMBH SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALMETA GMBH SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 30 datë 10 Qershor 2024
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formulari i Njoftimit te Fituesit (Paraprak)
  Formular i Njoftimit te Fituesit Pas afatit te Ankimimit

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data