Open Procurement Albania

Rindërtim i shkollës ‘Hysen Xheka’ - Karbunarë

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Lushnje
Institucioni Prokurues Bashkia Lushnje
Objekti i Tenderit Rindërtim i shkollës ‘Hysen Xheka’ - Karbunarë
Nr. Reference REF-01193-04-15-2024
Vlera / Fondi Limit 66 231 286,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 16-04-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 02-05-2024
Data e mbajtjes se tenderit 02-05-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues 29
Operatore Konkurues 1. “SHKELQIMI 07 ” shpk
2. “2 N” shpk
3. BOE “2Z KONSTRUKSION” shpk & “NGRACAN 1934” shpk
4. BOE “AURORA KONSTRUKSION ” shpk & “DESARET COMPANY ” shpk
5. “DAJTI PARK 2007 ” shpk
6. “FLED” shpk
7. “INA” shpk
8. BOE “ J O G I ” shpk & “ COGREN ” shpk
9. “KEVIN CONSTRUKSION” shpk
10. “KOMBEAS” sha
11. “L.T.E CONSTRUCTION” shpk
12. “LIS KONSTRUKSION” shpk
13. “LLAZO” shpk
14. BOE “ MARTINI KONSTRUKSION & REAL ESTATE”shpk & “PE – VLA - KU” shpk
15. “MELA.” shpk
16. BOE “ MF INVEST GROUP ”shpk & “MANE/S” shpk
17. “ MODESTE ” shpk
18. “NDERTIMI shpk”
19. BOE “ O.B.KONSTRUKSION ”shpk & “ED KONSTRUKSION ”shpk & “ALBA KONSTRUKSION ”shpk
20. “PEPA GROUP GROUP” shpk
21. “RSM COMPANY” shpk
22. BOE “ASI-2A CO” shpk & “ S P E K T R I ”shpk
23. BOE “SARDO” shpk & “LIQENI VII”shpk
24. “SENKA” shpk
25. “STERKAJ” shpk
26. “Z D R A V A” shpk
27. “T & XH” shpk
28. “UDHA” shpk
29. “ ZEQILLARI ” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • SHKELQIMI 07 SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 45 000 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 30-05-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 53297198
  Data e lidhjes se kontrates 24-06-2024
  Kohezgjatja e kontrates 180 (njëqind e tetëdhjetë) ditë kalendarike.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike e meposhtem:
  1. BOE “MF INVEST GROUP” shpk & “MANE/S” shpk, per arsye:
  -Nuk ka permbushur piken 2.7 te kapacitetit teknik

  2. “DAJTI PARK 2007” shpk, per arsye:
  -Nuk ka permushur piken 2.7 te kapacitetit teknik

  3. “KOMBEAS” shpk, per arsye:
  -Nuk ka permushur piken 2.7 te kapacitetit teknik

  4. “RSM COMPANY” shpk , per arsye:
  -Nuk ka permushur pikën 2.4.1 të kapacitetit teknik
  -Nuk ka permushur pikën 2.7 të kapacitetit teknik të Dokumenteve Standarte të Tenderit

  5. “2 N” shpk, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur punë të ngjashme

  6. BOE “AURORA KONSRUKSION” shpk & “DESARET, per arsye:
  -Nuk ka permushur pikën 2.7 të kapacitetit teknik të Dokumenteve Standarte të Tenderit

  7. “LLAZO” shpk, per arsye:
  -Nuk ka permushur pikën 2.7 të kapacitetit teknik të Dokumenteve Standarte të Tenderit

  8. “ZEQILLARI” shpk, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur formulari i sigurimit të ofertës

  9. “STERKAJ” shpk, per arsye:
  -Ka paraqitur oferten ekonomike me gabime aritmetike në vlera.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SHKELQIMI 07 SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SHKELQIMI 07 SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SHKELQIMI 07 SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SHKELQIMI 07 SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 34 datë 1 Korrik 2024
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak
  Formular i Njoftimit te Fituesit Pas afatit te Ankimimit
  Projekti

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data