Open Procurement Albania

Rikualifikim blloku që kufizohet nga rrugët “Mihal Grameno”, “Todi Shkurti” dhe “Zonja Curre

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit Rikualifikim blloku që kufizohet nga rrugët “Mihal Grameno”, “Todi Shkurti” dhe “Zonja Curre
Burimi i financimit: Me burim financimi të ardhurat e Bashkisë Tiranë për vitin 2024 miratuar me VKB Nr. 36, datë 28.03.2024 “Për disa shtesa dhe ndryshime ne VKB Nr. 125, datë 22.12.2023 “Për miratimin e programit buxhetor afatmesëm 2024-2026 dhe detajimin e buxhetit të Bashkisë së Tiranës për vitin 2024”, i ndryshuar.
Nr. Reference REF-07585-05-31-2024
Vlera / Fondi Limit 93 670 219,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 03-06-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 18-06-2024
Data e mbajtjes se tenderit 18-06-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 8 (tetë) muaj.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr.162/2020, datë 23.12.2020 "Për Prokurimin Publik" i ndyshuar, Neni 98, pika 1: c) konstaton se dokumentet e tenderit përmbajnë gabime ose mangësi të rëndësishme
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 30 datë 10 Qershor 2024
  Metodologjia e Punimeve
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data