Open Procurement Albania

Rikonstruksion i rrjetit te linjes se furnizimit te ujesjellesit nga Impianti i Bovilles - Depo Maloku, Bashkia Kamez

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kamëz
Institucioni Prokurues Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a
Objekti i Tenderit Rikonstruksion i rrjetit te linjes se furnizimit te ujesjellesit nga Impianti i Bovilles - Depo Maloku, Bashkia Kamez
Nr. Reference REF-07666-05-31-2024
Vlera / Fondi Limit 63 014 765,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 03-06-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 18-06-2024
Data e mbajtjes se tenderit 18-06-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues 10
Operatore Konkurues 1. ALMO KONSTRUKSION shpk
2. “BE - IS SH.P.K shpk
3. BOE “BRITANIA” shpk & “SHPRESA-AL” shpk
4. BOE DESARET COMPANY shpk & AURORA KONSTRUKSION shpk
5. K A C D E D J A shpk
6. LIQENI VII shpk
7. L.T.E CONSTRUCTION shpk
8. NG STRUCTURES shpk
9. NIKA shpk
10. Shendelli shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • NG STRUCTURES
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 50 819 479,00
  Data e shpalljes se fituesit 11-07-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 4 (katër) muaj nga data e dorëzimit të sheshit të ndërtimit.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike e meposhtem:
  1. BOE DESARET COMPANY shpk & AURORA KONSTRUKSION shpk, per arsye:
  -Nuk ka permbushur kriterin 2.2.3, pasi nuk ka paraqitur vertetim se ka paguar taksat vendore te vitit 2023
  -Nuk ka paraqitur Çertifikata ISO 9001
  -Ka paraqitur kontrate te ngjashme pune, por nuk ka paraqitur kontrata e bashkepunimit midis operatoreve .

  2. ALMO KONSTRUKSION shpk, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur autorizimi/marreveshja qe tregon lidhjen midis distributorit dhe prodhuesit.
  -Nuk ka paraqitur katalogun/fragmente te katalogut qe te tregoje dhe te specifikoje mallin
  -Nuk ka paraqitur Çertifikata ISO 9001

  3. NIKA shpk, per arsye:
  -Nuk ka deklaruar ne Formularin e vetedeklarimit disponimin e paisjes “Paisje elektronike per matjen e presionit te uji”.
  -Nuk ka paraqitur kontratat e ngjashme te punes

  4. K A C D E D J A shpk, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur kontratat e ngjashme te punes

  5. Shendelli shpk, per arsye:
  -Nuk ka deklaruar ne formularin e vetedeklarimit qe ka shlyer taksat vendore per vitin 2023
  -Nuk ka paraqitur si dokument Liçensen profesionale

  6. L.T.E CONSTRUCTION shpk, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur Çertifikata ISO 9001

  7. BOE “BRITANIA” shpk & “SHPRESA-AL” shpk, per arsye:
  Nuk ka plotesuar 50 perqind të kërkesave të përcaktuara nga autoriteti kontraktor.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NG STRUCTURES viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NG STRUCTURES viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NG STRUCTURES viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NG STRUCTURES viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data