Open Procurement Albania

Minikontrata 1-Loti 2: “Blerje Naftë(Eurodiesel)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane
Objekti i Tenderit Minikontrata 1-Loti 2: “Blerje Naftë(Eurodiesel)

Burimi i financimit: Të ardhurat e UKT sh.a.
Nr. Reference REF-92051-12-22-2023(Minikontrata 1 )
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 26-12-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-01-2024
Data e mbajtjes se tenderit 26-01-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. BOE A&T Sh.p.k & 2A2F-L OIL Sh.p.k & Gega Center GKG Sh.p.k
2. BOE RESULI-ER SH.A & KASTRATI SH.P.K
Operator Ekonomik Kontraktues
 • A&T Sh.p.k - 2A2F-L OIL Sh.p.k - Gega Center GKG Sh.p.k
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 20-05-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 61269600
  Data e lidhjes se kontrates 31-05-2024
  Kohezgjatja e kontrates 36 muaj nga data e nënshkrimit të marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Më datë 29.02.2024 është shpallur fitues BOE RESULI-ER SH.A & KASTRATI SH.P.K. Por, më datë 20.05.2024 është njoftuar si fitues i procedures BOE A&T Sh.p.k & 2A2F-L OIL Sh.p.k & Gega Center GKG Sh.p.k.

  Më datë 12.03.2024, pranë Komisionit të Prokurimit Publik është dorëzuar ankesa e bashkimit të operatorëve ekonomikë “A & T” SHA & “2A2F-L OIL” SHPK & “Gega Center GKG” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi skualifikimin e ofertës të paraqitur nga bashkimi i operatorëve ekonomikë “A & T” SHA & “2A2F-L OIL” SHPK & “Gega Center GKG” SHPK, si dhe me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi kualifikimin e bashkimit të operatorëve ekonomikë “Resuli - ER” SHA & “Kastrati” SHPK, pjesëmarrës në procedurën e mësipërme të prokurimit.

  Më datë 13.0.05.2024, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi shqyrtoi dokumentacionin e çështjes dhe e diskutoi në tërësi vendosi:
  1. Të lejojë autoritetin kontraktor për vijimin me hapat e mëtejshëm të procedurës së prokurimit
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A&T Sh.p.k viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A&T Sh.p.k viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A&T Sh.p.k viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A&T Sh.p.k viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Gega Center GKG Sh.p.k viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Gega Center GKG Sh.p.k viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Gega Center GKG Sh.p.k viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Gega Center GKG Sh.p.k viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 30 datë 10 Qershor 2024

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data