Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara 111 673 21,447,738,218 369 12,044,236,532 3,119,537,901

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, 4,959,357 Njoftuar Fituesi KASTRATI 9,22 (marzh fitimi i shprehur në %. )
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti II. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)” 10,634,179 Njoftuar Fituesi KASTRATI 15,4 ( marzh fitimi i shprehur në %.)
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti III. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb” 685,344 Njoftuar Fituesi KASTRATI 15,4 ( marzh fitimi i shprehur në %. )
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara “Riparim dhe mirembajtje automjetesh per Autoritetin e Mbikqyrjes së Lojrave te Fatit 2,374,566 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Ministrinë e Infrastrukturës dhe Energjisë” 13,000,000 Njoftuar Fituesi SERVIS - AUTO 2000 8,823,500.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Agjencinë e Zhvillimit Bujqësor dhe Rural” 6,208,400 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Agjencinë Kombëtare të Punësimit dhe Aftësive” 1,800,000 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara “Sigurim të detyrueshëm të mjeteve motorike TPL” 22,166,047 Njoftuar Fituesi EUROSIG SHA 22,000,047.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për strukturat ushtarake të Forcave të Armatosura - Loti 1 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 6630” 23,283,310 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për strukturat ushtarake të Forcave të Armatosura - Loti 2 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 6640 (ASNI)’’ 26,287,584 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për strukturat ushtarake të Forcave të Armatosura - Loti 3 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 3006”, Farkë-Tiranë 19,798,887 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për strukturat ushtarake të Forcave të Armatosura - Loti 4 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 3006”, Rinas-Tiranë 4,764,778 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për strukturat ushtarake të Forcave të Armatosura - Loti 5 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 2001”, Plepa-Durrës, 9,436,516 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për strukturat ushtarake të Forcave të Armatosura - Loti 6 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 2004”, Kepi i Palit-Durrës, 13,301,277 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për strukturat ushtarake të Forcave të Armatosura - Loti 7 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 1010”, Vau i Dejës-Shkodër, 18,175,160 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për strukturat ushtarake të Forcave të Armatosura - Loti 8 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 6620 (PU)”, Rinas-Tiranë 25,758,957 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Spitalin Rajonal Lezhë” 17,984,553 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara "Blerje bukë gruri për Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve” 166,020,047 Njoftuar Fituesi K A D R A 150568887.50
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara “Riparim, mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Kukës” 3,339,200 Njoftuar Fituesi VILNIK MOTORS 3,080,600.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara “Shërbim mirëmbajtje objekti ndërtimor, për Spitalin Psikiatrik "Sadik Dinci”, Elbasan. 6,989,933 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje orendi dhe pajisje për mobilim zyra për 9 (nëntë) autoritete kontraktore 50,230,487 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Riparim, mirëmbajtjeje sistemi të ngrohje-ftohjeve për spitalin COVID-4 2,533,760 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 1 - "Blerje bukë gruri dhe simite" 12,046,516 Njoftuar Fituesi K A D R A 11,827,232.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Spitalin Rajonal Gjirokastër” 3,802,600 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 1 “Blerje bukë gruri dhe simite”; 19,357,324 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 2 “Blerje bulmet dhe nënprodukte të tij” 53,761,397 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 3 "Blerje mishi dhe nënproduktet e tij" 7,011,976 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 4 “Blerje vezë”; 1,684,238 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 5 “Blerje Peshk”; 702,720 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Fier” 10,723,990 Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data