Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
11 LEKLI SHPK 136 734,692,678 136 734,692,678 398,445,141

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë B3-Blerje barna Gjaku dhe organet formuese të gjakut
Loti 2 Human Coagulation Factor X
68,939,220 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK 689.39 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 5 Human Hepatitis B imunoglobulin 10,602,616 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK 7,796 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 7 Human plasma proteins (thereof Immunoglobulin at least 95%) + Immunoglobulin M (IgM) + Immunoglobulin A (IgA) + Immunoglobulin G (IgG) 121,064,374 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK 19,186 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 76 Methacoline Chloride 2,073,751 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK 4,147 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 88 Dantrolene Sodium 7,304,956 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK 8,919 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 101 Flumazenil 1,053,626 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK 1,145 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 103 Ketamine 2,730,930 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK 1,123 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 28 Liposomal Amphotericin B 20,030,349 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK 12,364.10 leke per njesi
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 34 Sistemi nervor Ketamine 50 mg/ml - 10 ml Ampule 39,757 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK 1135.9 leke per njesi
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Loti 3: Mirembajtje parandaluese dhe korrigjuese Analizator Hormonesh 244,471 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK 3,845,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 2 Imunoterapi specifike ekstrakt i modifikuar alergologjik monomerik 3,845,000 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK 3,845,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 1 Aeroalergenë dhe alergenë ushqimorë për diagnozë 2,283,620 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK 243 740 leke per njesi.
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 24 : Gjaku dhe organet formuese te gjakut Recombinant human C1- inhibitor (Conestat alfa) 2100 IU/25 ml Flakon/ Ampule 1,672,305 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK 1,672,290.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 19 Sistemi nervor Ketamine 50 mg/ml - 10 ml Ampule 454,364 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK 1 135 leke per njesi.
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Lot 36 Ketamine 56,796 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK 1 135.9 leke per njësi
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje Bari Velaglucerase Alfa 400 UI (Vpriv® Ose Ekuivalent), per Sherbimin e Pediatrise se Specialiteteve ne QSU Per Vitin 2019-2020 (per 12 muaj) 74,328,299 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK 74,328,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 24 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Recombinant human C1-inhibitor (Conestat alfa) 2100 IU/25 ml Flakon/ Ampule 1,672,305 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK 111 486 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë B16 - Blerje barna të ndryshme për përdorim spitalor.
Lot9 Dantrolene
4,259,870 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK 9 240 Leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 7 Liposomal Amphotericin B 50 mg 10,247,671 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK 12497.1 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Lot12 D-Actinomycine 2,438,698 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK 11,084 leke pa tvsh per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 32 Methacoline Chloride 30 mg 1,362,410 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK 4192 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 5 Human Coagulation Factor X 34,839,683 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK 348,396 leke per njesi
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 11 Flumazenil 459,544 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK 1,157 leke per njesi
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 24 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Human hepatitis B imunoglobulin 50 mg/ml-2ml Flakon/ Ampule 255,111 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Loti 2- blerje Human albumine 386,728 Rishpallje me Njoftim Fituesi LEKLI SHPK
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 19 Vecuronium bromide 8,325,914 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK 1271 leke per njesi pa tvsh.
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 2 Imunoterapi specifike ekstrakt i modifikuar alergologjik monomerik 2,693,500 Lidhur Kontrata LEKLI SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 10 Gjaku dhe organet formuese të gjakut C1 Esterase Inhibitor (Human) / Conestat Alfa 500 UI / 2100 UI Flakon / Ampule. 687,516 Lidhur Kontrata LEKLI SHPK 687,516.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 9 Sistemi muskolo-skeletik Dantrolene 20 mg Flakon / Ampule 2,635,762 Lidhur Kontrata LEKLI SHPK 2,635,762.08
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 7 Sistemi muskolo-skeletik Dantrolene 20mg Flakon/ Ampule 316,193 Lidhur Kontrata LEKLI SHPK 316,192.50


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.