Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
19 Ilma SHPK 185 39,950,555 185 39,950,555 42,468,749

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Loti 5 Glucose 4 gr -10 ml 1,458 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 1,457.50
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Loti11 Thiamine hydrochloride (Vitamin B1) 50 mg /1 ml 27,000 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 27,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Loti19 Phenobarbital 200mg/2ml - 2 ml 794 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 793.80
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Loti17 Lidocaine 20 mg/ml - 50 ml 9,072 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 9,072.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Loti9 Papaverine hydrochloride 40 mg/1 ml 16,200 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 16,200.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Loti 7 Atropine sulphate 1 mg/1 ml 2,916 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 2,916.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Loti 6 Cyanocobalamin (Vitamin B12) 500 µg/1 ml 3,180 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 3,180.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Loti10 Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) 100 mg/2 ml 27,000 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 27,000.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Loti 18: Caffeine Sodium benzoate 9,720 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 9,720.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Loti 17: Promethazine 18,522 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 18,522.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Loti 15: Phenobarbital 21,168 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 21,168.00
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Lot 9 Lidocaine 151,200 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 151.20
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Lot 3 Thiamine HCl (vitamine B1) 270,000 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 54.00
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Lot 2 Pyridoxine HCl (vitamine B6) 270,000 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 54.00
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Loti 14 Lidocaine 362,880 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 362,880.00
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Loti 15 Neostigmine bromide 433,944 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 433,944.00
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Lot 12 Lanatoside C 127,008 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 127,008.00
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Loti 8 Promethazine 185,220 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 185,220.00
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Atropine Sulphate 486,000 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 486,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 21: Gjaku dhe organet formuese te gjakut Cyanocobalamin (Vitamin B12) 500 µg/1 ml Ampule 159,000 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 159,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 17: Gjaku dhe organet formuese te gjakut, Glucose, 80mg Tablete 874,500 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 874,500.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 20 Sistemi respirator Promethazine 50 mg/2 ml Ampule 15,876 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 52.92
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 19 Sistemi nervor Phenobarbital 200mg/2ml - 2 ml Ampule 13,230 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 52.90
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 18 Sistemi nervor Caffeine Sodium benzoate (96mg 104mg)/ml - 1ml Ampule 486 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 48.60
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 60 Sistemi respirator Promethazine 50 mg/2 ml Ampule 15,876 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 52.92
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 53 Sistemi nervor Neostigmine bromide 0.5 mg/1 ml - 1 ml Ampule 14,818 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 52.92
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 23 Lanatoside C 60,858 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 60,858.00
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Lot 12 Promethazine 58,212 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 52.92
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Lot 11 Phenobarbital 34,398 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 52.92
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Lot 10 Lidocaine 211,680 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 151.20


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.