Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 90 2180 7,057,716,056 1,592 5,703,779,795 5,100,331,403

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Furnizim me materiale per trajtimin e mbetjeve te rrezikshme spitalore per QSUT 4,438,100 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Blerje materiale mjekesore specifike per Sherbimin e Hemodinamikes ne QSUT, Lotin 2 Pacemaker VVIR dhe DDDR per 12 muaj 41,220,831 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti I Riparim, mirembajtjeje sistemi te ngrohje-ftohjeve ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza 17,383,344 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Furnizim, vendosje dhe kolaudim i sistemit te trajtimit te ujit ne Sherbimin e nefrologjise (Hemodializes) ne QSUT Nene Tereza 9,412,500 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 3 - Furnizim vendosje aspirator te levizshem me aksesoret perkates 1,984,500 Njoftuar Fituesi Farma Net Albania 1,313,325.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Per Blerje Materiale Mjekesore KanjulaTrakeotomike metalike (sipas permasave te nevojshme) per Sherbimin e ORL per vitin 2019 - 2020 (Marreveshje Kuader per 12 muaj) 8,716,668 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Blerje materiale mjekimi stapler per QSU Nene Tereza 59,885,159 Njoftuar Fituesi OES Distrimed SHPK 2,799,660.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 3 Materiale per trajtim endovaskular 20,193,687 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 2 Sutura Specifike Vaskulare 15,129,360 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 1 Materiale per Trajtim Vaskular Kirurgjikal 46,512,386 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Blerje materiale mjekesore specifike per Sherbimin e ORL ne QSUT/Implanti Koklear 61,925,000 Njoftuar Fituesi EVITA SHPK 1,667,500.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Trajtimi i mbetjeve te rrezikshme spitalore anatomike te lengeta dhe te ngurta per QSUNT per 12 muaj 2,700,000 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 4 - Furnizim vendosje transpotues pacienti (roller board) me aksesoret perkates 1,592,500 Njoftuar Fituesi Farma Net Albania 645,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Furnizim me materiale per trajtimin e mbetjeve te rrezikshme spitalore per QSUT, per 12 muaj (Viti 2020) 4,438,100 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Per ofrimin e sherbimit te lavanderise dhe hotelerise per pacientet e hospitalizuar ne pavionet e Qendres Spitalore Universitare Nene Tereza, per 42 30,806,411 Njoftuar Fituesi AGS SHPK 30,782,293.67
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Bari Cytarabine 20mg/ml - 5 ml per nevojat e QSUNT per vitin 2019-2020 8,477,000 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Furnizim vendosje Injektor Kontrasti me aksesoret perkates per sherbimet mjekesore 3,926,047 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 1,387,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 2 Epirubicine Hydrochloride 50 mg/25 ml Flakon 4,959,576 Njoftuar Fituesi VINIFARMA SHPK 4,956,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 2 - Furnizim vendosje holter ritmi me aksesoret perkates 1,752,000 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 1 – Furnizim vendosje holter tensioni (presioni) me aksesoret perkates 1,202,600 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Furnizim vendosje e pajisjeve mjekesore aspirator, holter ritmi, holter tensioni dhe transportues pacienti (roller board) me aksesoret perkates per sherbimet mjekesore 6,531,600 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Blerje materiale mjekesore specifike per Sherbimin e Hemodinamikes ne QSUT, (Lot 2 Pacemaker VVIR dhe DDDR) 24,146,520 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Blerje materiale, alergent diagnostikues dhe mjekues per Sherbimin e Alergologjise ne QSUT / Imunoterapi Alergen Specifike 2,422,500 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 1 Doxorubicine 2 mg/ml- 25 ml Flakon 8,443,264 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Blerje Barna Antineoplastike dhe Immunomodulatore e ndare ne Lote 13,402,840 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 4: Serologjia 2,406,380 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Blerje materiale mjekesore per Sherbimin e Laboratorit te Mikrobiologjise ,ne QSUT per vitin 2019-2020 (per 12 muaj) e ndare ne 2 Lote 6,355,208 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 2: Bakteriologji speciale 3,948,828 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 8: Warfarin sodium 3mg / Tablete 7,156 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 7: Warfarin sodium 5mg / Tablete 89,620 Shpallur Procedura


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.