Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Procuring Authority / Buyer Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
Qeverisja Vendore Librazhd 62 183 2,897,131,171 138 2,485,862,438 2,277,960,283

Tenders list

Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Librazhd Nivelim Sistemim i Terrenit ku do të ndërtohet Stadiumi i Ri 12,500,000 Signed the Contract  RESTAURIM GURRA-KACA - BE - IS SH.P.K 9,533,892.00
Local Unit Librazhd Sistemime malore përrenj-St.Trenit dhe M.Alla, Ndërtim Prita Gjovac, Ndërtim Prita Polis-Gostime (vazhdimi), projekte për mbrojtjen bujqësore. 17,083,331 Signed the Contract “Viante konstruksion” 15,119,670.00
Local Unit Librazhd Perforcim të këmbëve dhe mureve mbështetëse të urës Dranovicë-Kostenjë 1,249,470 Signed the Contract HASBALLA
Local Unit Librazhd Devijimi dhe Rikonstruksioni i segmentit të rrugës së fshatit Librazhd-Katund në vendin e quajtur “ Lagjia e Karajt“, fshati Librazhd Katund 2,316,553 Signed the Contract ÇUKA&B
Local Unit Librazhd Investim me objekt?Rikostruksion i pusetes shkarkuese te rezervuarit Vehcan,Njesia Administrative Hotolisht 130,967 Signed the Contract ELDIN 5,599
Local Unit Librazhd Shtesë Kontrate: "Rikostruksioni i Rrugëve Rurale të Bashkisë Librazhd" 3,534,006 Signed the Contract + Additional Contract RESTAURIM GURRA KACA - HITO 94 SHPK
Local Unit Librazhd Investim me objekt?Rikostruksion i pusetes shkarkuese te rezervuarit Vehcan,Njesia Administrative Hotolisht 130,967 Announced Procurement
Local Unit Librazhd Rikostruksion i shkollës 9 vjeçare Floq , Njësia Orenje 6,195,446 Signed the Contract ERGI SHPK & HASBALLA SHPK 6,172,750.00
Local Unit Librazhd Investim me objektRikostruksion i pusetes shkarkuese te rezervuarit Vehcan,Njesia Administrative Hotolisht 130,967 Signed the Contract Vellezerit Hysa 55,000
Local Unit Librazhd Rikostruksion i palestrës së shkollës së mesme, Ibrahim Muca 2,367,449 Re-Proclaimed and Signed the Contract FRANKO CONSTRUCTION 2,113,578.00
Local Unit Librazhd Rikostruksioni i shkolles 9-vjecare Gurakuq,Njesia Administrative Orenje 790,506 Signed the Contract Vellezerit Hysa 320,000
Local Unit Librazhd Rikostruksioni i shkolles 9-vjecare Zdrajsh,Njesia Administrative Orenje 798,070 Signed the Contract Vellezerit Hysa 320,000
Local Unit Librazhd Rikostruksioni i shkolles 9-vjecare Zdrajsh,Njesia Administrative Orenje 798,070 Signed the Contract LULZIM HASBALLA 460,000
Local Unit Librazhd Rikostruksioni i shkolles 9-vjecare Gurakuq,Njesia Administrative Orenje 790,506 Signed the Contract ÇUKA&B 450,000
Local Unit Librazhd Rikostruksioni i shkolles 9-vjecare Zdrajsh,Njesia Administrative Orenje 798,070 Announced Procurement
Local Unit Librazhd Rikostruksioni i Zyrave te Klubit Sopoti 3,000,000 Signed the Contract RESTAURIM GURRA–KACA SHPK 2,971,182.00
Local Unit Librazhd Rehabilitimi Urban i zonës në të dyja anët e rrugës kryesore,të qytetit të Librazhdit dhe sistemim,asfaltim rruga e Dibrës 92,939,507 Signed the Contract Victoria Invest SHPK 77,139,577.00
Local Unit Librazhd Rikostruksion i banesave Rome dhe Egjiptiane 6,470,888 Re-Proclaimed and Signed the Contract BAHAS 5,831,756.00
Local Unit Librazhd Ndërtim i rrjetit shpërndares të ujësjellësit të fshatrave Dorez, Gizavesh, Librazhd Katund dhe Librazhd Qendër (faza e dytë) 82,650,427 Signed the Contract BE-IS SHPK 82,585,528.00
Local Unit Librazhd Sistemim i varrezave publike tek fusha e Manes 2,493,949 Signed the Contract Meni SHPK 1,952,555.00
Local Unit Librazhd Investime në objektet arsimore: ” Ndërtim shkolle me (dy klasa) lagja Xhami, Ndërtim kopshti në fshatin Kokreve" 2,750,000 Signed the Contract AVDULI SHPK 2,325,383.00
Local Unit Librazhd Rikostruksioni i rrugëve rurale të Bashkisë Librazhd 18,983,754 Signed the Contract RESTAURIM GURRA KACA - HITO 94 SHPK 18,937,947.00
Local Unit Librazhd Ndërtim rruga Orenje-Librazhd, loti 2 109,427,240 Signed the Contract Vellezerit Hysa 108,393,937.00
Local Unit Librazhd Ndërtim Ure Lagj.Liqejthi Babje, Ndërtim Ure e ne rrugen Prevall-Dranovice,Ndërtim Ure dhe Rikostr rruge te lagjes Lange , Ndërtim Solete Drabata Qete, Ndërtim Ure Galonit Zdrajsh Verri-Floq 5,500,810 Signed the Contract RESTAURIM GURRA–KACA SHPK 5,486,312.00
Local Unit Librazhd Rikostruksion i lapidareve ne territorin e Bashkise 791,666 Cancelled Procurement
Local Unit Librazhd Kanalet Vaditëse 14,512,484 Signed the Contract NDREGJONI SHPK -KUPA SHPK 14,472,193.00
Local Unit Librazhd Rikostruksion i lapidareve ne territorin e Bashkise 791,666 Cancelled Procurement
Local Unit Librazhd Rikostruksion i lapidareve ne territorin e Bashkise. 791,666 Cancelled Procurement MUZHAQI 350,000.00
Local Unit Librazhd Punime ndertimi e elektrike ne zyrat e sha ujesjelles kanalizime Librazhd 280,394 Cancelled Procurement HASBALLA 160,000.00
Local Unit Librazhd Rikostruksioni i kanalit Gurakuq - Floq, Njesia Administrative Orenje 10,325,613 Signed the Contract BOSHNJAKU.B 9,135,630.00

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data