Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Librazhd 62 175 2,565,684,228 138 2,485,862,438 2,277,960,283

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Librazhd Investim me objektRikostruksion i pusetes shkarkuese te rezervuarit Vehcan,Njesia Administrative Hotolisht 130,967 Lidhur Kontrata Vellezerit Hysa 55,000
Qeverisja Vendore Librazhd Rikostruksion i palestrës së shkollës së mesme, Ibrahim Muca 2,367,449 Rishpallje me Lidhje Kontrate FRANKO CONSTRUCTION 2,113,578.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikostruksioni i shkolles 9-vjecare Gurakuq,Njesia Administrative Orenje 790,506 Lidhur Kontrata Vellezerit Hysa 320,000
Qeverisja Vendore Librazhd Rikostruksioni i shkolles 9-vjecare Zdrajsh,Njesia Administrative Orenje 798,070 Lidhur Kontrata Vellezerit Hysa 320,000
Qeverisja Vendore Librazhd Rikostruksioni i shkolles 9-vjecare Zdrajsh,Njesia Administrative Orenje 798,070 Lidhur Kontrata LULZIM HASBALLA 460,000
Qeverisja Vendore Librazhd Rikostruksioni i shkolles 9-vjecare Gurakuq,Njesia Administrative Orenje 790,506 Lidhur Kontrata ÇUKA&B 450,000
Qeverisja Vendore Librazhd Rikostruksioni i shkolles 9-vjecare Zdrajsh,Njesia Administrative Orenje 798,070 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Librazhd Rikostruksioni i Zyrave te Klubit Sopoti 3,000,000 Lidhur Kontrata RESTAURIM GURRA–KACA SHPK 2,971,182.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rehabilitimi Urban i zonës në të dyja anët e rrugës kryesore,të qytetit të Librazhdit dhe sistemim,asfaltim rruga e Dibrës 92,939,507 Lidhur Kontrata Victoria Invest SHPK 77,139,577.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikostruksion i banesave Rome dhe Egjiptiane 6,470,888 Rishpallje me Lidhje Kontrate BAHAS 5,831,756.00
Qeverisja Vendore Librazhd Ndërtim i rrjetit shpërndares të ujësjellësit të fshatrave Dorez, Gizavesh, Librazhd Katund dhe Librazhd Qendër (faza e dytë) 82,650,427 Lidhur Kontrata BE-IS SHPK 82,585,528.00
Qeverisja Vendore Librazhd Sistemim i varrezave publike tek fusha e Manes 2,493,949 Lidhur Kontrata Meni SHPK 1,952,555.00
Qeverisja Vendore Librazhd Investime në objektet arsimore: ” Ndërtim shkolle me (dy klasa) lagja Xhami, Ndërtim kopshti në fshatin Kokreve" 2,750,000 Lidhur Kontrata AVDULI SHPK 2,325,383.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikostruksioni i rrugëve rurale të Bashkisë Librazhd 18,983,754 Lidhur Kontrata RESTAURIM GURRA KACA - HITO 94 SHPK 18,937,947.00
Qeverisja Vendore Librazhd Ndërtim rruga Orenje-Librazhd, loti 2 109,427,240 Lidhur Kontrata Vellezerit Hysa 108,393,937.00
Qeverisja Vendore Librazhd Ndërtim Ure Lagj.Liqejthi Babje, Ndërtim Ure e ne rrugen Prevall-Dranovice,Ndërtim Ure dhe Rikostr rruge te lagjes Lange , Ndërtim Solete Drabata Qete, Ndërtim Ure Galonit Zdrajsh Verri-Floq 5,500,810 Lidhur Kontrata RESTAURIM GURRA–KACA SHPK 5,486,312.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikostruksion i lapidareve ne territorin e Bashkise 791,666 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Librazhd Kanalet Vaditëse 14,512,484 Lidhur Kontrata NDREGJONI SHPK -KUPA SHPK 14,472,193.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikostruksion i lapidareve ne territorin e Bashkise 791,666 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Librazhd Rikostruksion i lapidareve ne territorin e Bashkise. 791,666 Anuluar Procedura MUZHAQI 350,000.00
Qeverisja Vendore Librazhd Punime ndertimi e elektrike ne zyrat e sha ujesjelles kanalizime Librazhd 280,394 Anuluar Procedura HASBALLA 160,000.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikostruksioni i kanalit Gurakuq - Floq, Njesia Administrative Orenje 10,325,613 Lidhur Kontrata BOSHNJAKU.B 9,135,630.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikostruksioni i kanalit vadites Funares, Rikostruksioni i kanalit vadites Gurra e Zeze-Frasher Mnjolle, Rikostruksioni i kanalit vadites te fshatit Zgosht, Rikostruksioni i kanalit vadites te lagjeve Gostime & Doci & Alimetaj, si dhe Rikostruksioni i kanalit vadites te lagjeve Gjell & Braho 33,390,023 Rishpallje me Lidhje Kontrate BAJRAMI-N&Meteo SHPK 32,718,516.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikostruksion i rrugëve Kotorrice-Dragostunje,Dranovice –Kostenje, Ndërtim Trase,Rruga e Krrabes,Rruga e Hurdhave dhe hapje rruge Gurakuq-Rinas 7,165,145 Rishpallje me Lidhje Kontrate JODJON-PO SHPK&RESTAURIM GURRA–KACA SHPK 7,121,980.00
Qeverisja Vendore Librazhd Hidroizolim i objekteve (Qendra Kulturore,ish godina e komunes Qender dhe shkolla e mesme,Dorez 155,765 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Librazhd Furnizim me uje i fshatrave,Dorez,Gizavesh,Librazhd Katund dhe Librazhd Qender 70,447,301 Lidhur Kontrata BE-IS&CURRI SHPK 70,018,733.00
Qeverisja Vendore Librazhd Hidroizolim i pjesshem i objekteve"Qendra Kulturore,Librazhd,Godina e ish-komunes Qender, dhe shkolla e mesme,Dorez" 155,765 Lidhur Kontrata BASHKIM SINA 111,500.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikostruksion i shkolles 9 vjecare, Zdrajsh, Njesia Administrative Orenje 2,498,410 Lidhur Kontrata Ergi SHPK 2,492,150.00
Qeverisja Vendore Librazhd Ndertim Ure Betoni(Hd=5m), Qarrishte, Njesia Administrative Qender. Rikonstruksion Ura Rreti I bardhe, Hotolisht. Rikonstruksion i Ures Cercan Njesia Administrative Hotolisht 3,166,670 Lidhur Kontrata JODJON-PO SHPK&RESTAURIM GURRA–KACA SHPK 3,154,486.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikualifikim Urban i Bllokut te Banimit Nr.1 ,Qyteti Librazhd - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 111,470,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate ERGI SHPK-LEON KONSTRUKSION SHPK 110,731,571.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data