Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Librazhd 62 175 2,565,684,228 138 2,485,862,438 2,277,960,283

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion dhe shtim prurje ne Ujesjellesin Letem , Njesia Administrative Lunik 2,142,483 Lidhur Kontrata Ergi SHPK 2,132,958.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion i Kanalit «RINE», Dorez , Librazhd 13,298,647 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Librazhd Permiresim i banesave ekzistuese per komunitete te varfera dhe te pafavorizuara 36,766,028 Lidhur Kontrata CURRI shpk & IDI 2005 shpk 36,584,127.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion i oborrit dhe punime ne hollin e shkolles se mesme Ibrahim Muça 5,074,342 Lidhur Kontrata ''2 Z Konstruction'' shpk & ''I.C.C GROUP'' shpk 5,049,562.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion i Kanalit Vadites te Mesit, Gizavesh, Dorez , Librazhd 51,816,490 Lidhur Kontrata “Kupa” shpk & “Korabi 2007” & “Liqeni VII” SH.A 49,995,854.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion rruge rurale dhe hapje trase ne rrugen e lagjes Roci _ Bogdani 2,117,045 Lidhur Kontrata “Viante konstruksion” 2,046,113.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion i rruges se fshatit Hotolisht dhe kthesa e Xhyres, Njesia Administrative Hotolisht 11,637,992 Lidhur Kontrata BAJRAMI N SHPK 11037407.8
Qeverisja Vendore Librazhd Riparime te pjesshme ne kanalet vaditese te njesive administrative 1,657,503 Lidhur Kontrata RESTAURIM GURRA–KACA SHPK 1,646,684.00
Qeverisja Vendore Librazhd Drenazhim i rreshqitjes Rrapun, Dorez 2,300,462 Lidhur Kontrata RESTAURIM GURRA–KACA SHPK 2,290,898.00
Qeverisja Vendore Librazhd Ndertim vepra rrugore dhe ujore ne njesite administrative te Bashkise Librazhd 6,182,595 Lidhur Kontrata RESTAURIM GURRA–KACA SHPK & VIANTE Konstruksion 6,146,926.00
Qeverisja Vendore Librazhd Krijim murali ne fasaden e pallatit nr.12 Lidhur Kontrata Ergi SHPK 278,000
Qeverisja Vendore Librazhd Rehabilitim, perforcim banesash ekzistuese dhe rikonstruksion qendra e fshatit Togez 32,787,737 Lidhur Kontrata ERGI shpk - IDI 2005 shpk 32,626,559.00
Qeverisja Vendore Librazhd Ndertim Ure Tip BELI mbi lumin Shkumbin per lagjen Rrethi i Bardhe, Hotolisht 7,491,428 Lidhur Kontrata BAJRAMI N SHPK 7,097,996.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion i Kanalit Gurakuq- Kuturman( Loti i I-re, ndertim i Sifonit te Madh). 27,045,000 Lidhur Kontrata BAJRAMI N SHPK 25958804.7
Qeverisja Vendore Librazhd Ndertim Ure Tip “ BELI” mbi lumin Shkumbin per lagjen “ Rrethi i Bardhe”, Hotolisht. 7,491,428 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Librazhd Shtese anesore 3 kate dhe ndertim palestre per shkollen 9- vjecare Vilson Blloshmi, Librazhd 69,067,893 Lidhur Kontrata Ergi SHPK 67,177,826.00
Qeverisja Vendore Librazhd Riparime te pjesshem ne godinat arsimore 4,103,317 Lidhur Kontrata KUPA SHPK 4,061,219.00
Qeverisja Vendore Librazhd Shtese kontrate " Rehabilitim urban i zones perreth fushes se Sportit" 1,834,948 Lidhur Kontrata +Shtesë "DELIA IMPEX SHPK -LOSHI BL SHPK" 1,834,244.00 
Qeverisja Vendore Librazhd Shtese kontrate per : “ Rikonstruksion i Rrugeve Rurale ne Bashkine Librazhd per vit in 2018 ". 2,605,087 Lidhur Kontrata +Shtesë RESTAURIM GURRA–KACA SHPK & VIANTE Konstruksion 2,597,364.00
Qeverisja Vendore Librazhd Riparim depozite Ujesjellesi Vulcan dhe Sistem KUZ, fshati Hotolisht, NJ.A.Hotolisht 11,221,491 Lidhur Kontrata “Viante konstruksion” 11,065,988.00
Qeverisja Vendore Librazhd Ndertim Ujesjellesi Hotolisht Fshat, NJ.A. Hotolisht , fshati Merqize dhe lagje Spathar, NJ.A.Qender 53,097,994 Rishpallje me Lidhje Kontrate NDREGJONI SHPK -KUPA SHPK 52,275,663.00
Qeverisja Vendore Librazhd Punime per transportin e tubave dhe ndertimin e sifonit te kanalit ujites , Lagjja Alla Shpata, fshati Zgosht Lidhur Kontrata HASBALLA 629,999
Qeverisja Vendore Librazhd Rikostruksion i pjesshem shkolla 9- vjecare, Vehcan, Nj.A.Hotolisht 10,675,770 Lidhur Kontrata BELADI SHPK 10,097,110.00
Qeverisja Vendore Librazhd Ndertim miniparku dhe rehabilitim ish-venddepozitimi i mbetjeve urbane 25,848,709 Lidhur Kontrata BAJRAMI-N&Meteo SHPK 25,073,172.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion me asfaltobeton i rrugeve te demtuara ne qytet dhe njesite administrative 26,371,412 Lidhur Kontrata Ergi SHPK 26,355,117.00
Qeverisja Vendore Librazhd Ndertim prite gjatesore prane Ures Xhyre, Nj.A.Hotolisht 3,282,306 Lidhur Kontrata BAJRAMI N SHPK 3,010,776.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion i rrugeve rurale ne Bashkine Librazhd per vitin 2019 19,000,000 Lidhur Kontrata RESTAURIM GURRA–KACA SHPK & VIANTE Konstruksion 18,939,658.00
Qeverisja Vendore Librazhd Riparime ne veprat ujitese te Bashkise Librazhd 3,686,029 Lidhur Kontrata RESTAURIM GURRA–KACA SHPK & JODJON-PO 3,667,701.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion i kanaleve vaditese ne Bashkine Librazhd per vitin 2019. 11,096,769 Lidhur Kontrata DELIA IMPEX-LOSHI BL 11,004,474.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion i pjesshem shkolla 9-vjecare, Nj.A.Hotolisht 10,675,770 Anuluar Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data