Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Librazhd 62 175 2,565,684,228 138 2,485,862,438 2,277,960,283

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Librazhd Rrethimi i varrezave Hotolisht Lidhur Kontrata MURATI BA 262,000
Qeverisja Vendore Librazhd Riparim lere betoni dhe plasmasi 2,026,902 Lidhur Kontrata CEKANI SHPK & RESTAURIM GURRA–KACA SHPK 2,002,530.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rrallim dhe sistemim pyjesh 2,311,667 Lidhur Kontrata ALCANI SHPK 2,218,587.00
Qeverisja Vendore Librazhd Ndertim kopeshti, fshati Semes, Njesia Administrative Qender, Bashkia Librazhd 1,189,532 Lidhur Kontrata RESTAURIM GURRA–KACA SHPK 1,169,124.00
Qeverisja Vendore Librazhd Konstruksion i hapesires multifunksionale Sportive, Qyteti Librazhd 6,009,149 Rishpallje me Lidhje Kontrate Ergi SHPK 5,993,562.00
Qeverisja Vendore Librazhd Ndertim prite gjatesore me gabiona per rehabilitim rruga e Shese, Lagja Poda, Bashkia Librazhd . 2,592,590 Lidhur Kontrata BAJRAMI N SHPK 2,461,644.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion i ujesjellesit te Fshatit Prevalle, Njesia Administrative Lunik 1,326,797 Lidhur Kontrata Ergi SHPK 1,314,064.00
Qeverisja Vendore Librazhd "Rikonstruksion i rrugeve rurale ne Bashkine Librazhd per vitin 2018" 13,165,266 Lidhur Kontrata RESTAURIM GURRA–KACA SHPK & VIANTE Konstruksion 13,110,483.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion dhe shtese anesore shkolla e Mesme e Bashkuar “ Isa Alla”, fshati Zgosht , NJ.A Lunik 47,060,671 Lidhur Kontrata Ergi SHPK 46,991,198.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rehabilitimi urban i zones perreth fushes se Sportit, Librazhd 9,569,723 Lidhur Kontrata "DELIA IMPEX SHPK -LOSHI BL SHPK" 9,179,080.00
Qeverisja Vendore Librazhd Permiresimi i kushteve te banimit per komunitete te pafavorizuara ne Bashkine Librazhd 22,499,729 Lidhur Kontrata BAJRAMI N SHPK 21,594,699.00
Qeverisja Vendore Librazhd Restaurim i tualeteve te shkolles " Estref Menalla" dhe sistemim - rrethim i shkolles Gurkuqe, fshati Spathar Lidhur Kontrata DOKSANI-G SHPK 397,000.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion i shkolles se mesme te bashkuar, ndertim palestre & sistem ngrohje "Rrahamn Çota", Hotolisht 58,969,058 Lidhur Kontrata HASTOCI SHPK 58,865,231.00
Qeverisja Vendore Librazhd Mbrojtje e tokes bujqesore ne Bashkine Librazhd per vitin 2018" 6,666,208 Lidhur Kontrata BAJRAMI N SHPK 6,216,178.00
Qeverisja Vendore Librazhd Shtese kontrate per : "Rikonstruksion i Palestres se Shkolles se Mesme , Ibrahim Muca, Librazhd” 417,085 Lidhur Kontrata +Shtesë FRANKO CONSTRUCTION 409,979.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion i fasades se pallatit nr.12, Bashkia Librazhd 2,572,363 Lidhur Kontrata Ergi SHPK 2,494,367.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion zyrash 1,099,396 Lidhur Kontrata Meni SHPK 904,107.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion i Kanaleve Vaditëse në Bashkinë Librazhd për vitin 2018 19,850,768 Lidhur Kontrata ERGI SHPK & RESTAURIM GURRA-KACA 19,778,746.00
Qeverisja Vendore Librazhd Furnizim me ujë i lagjes Semes (Babje) 2,412,680 Rishpallje me Lidhje Kontrate RESTAURIM GURRA–KACA SHPK 2,395,495.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion per rrethim te jashtem, depozite uji & mure, Fusha e sportit, Loti I 2,468,278 Njoftuar Fituesi "DELIA IMPEX SHPK -LOSHI BL SHPK" 2,410,510.00
Qeverisja Vendore Librazhd Nivelim i fushes se futbollit “ Sopoti”, Loti II 2,032,000 Njoftuar Fituesi "DELIA IMPEX SHPK -LOSHI BL SHPK" 1,920,000.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion ne kanalin Gurakuq-Kuturman 666,486 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Librazhd Nivelim Sistemim i Terrenit ku do të ndërtohet Stadiumi i Ri 12,500,000 Lidhur Kontrata  RESTAURIM GURRA-KACA - BE - IS SH.P.K 9,533,892.00
Qeverisja Vendore Librazhd Sistemime malore përrenj-St.Trenit dhe M.Alla, Ndërtim Prita Gjovac, Ndërtim Prita Polis-Gostime (vazhdimi), projekte për mbrojtjen bujqësore. 17,083,331 Lidhur Kontrata “Viante konstruksion” 15,119,670.00
Qeverisja Vendore Librazhd Perforcim të këmbëve dhe mureve mbështetëse të urës Dranovicë-Kostenjë 1,249,470 Lidhur Kontrata HASBALLA
Qeverisja Vendore Librazhd Devijimi dhe Rikonstruksioni i segmentit të rrugës së fshatit Librazhd-Katund në vendin e quajtur “ Lagjia e Karajt“, fshati Librazhd Katund 2,316,553 Lidhur Kontrata ÇUKA&B
Qeverisja Vendore Librazhd Investim me objekt?Rikostruksion i pusetes shkarkuese te rezervuarit Vehcan,Njesia Administrative Hotolisht 130,967 Lidhur Kontrata ELDIN 5,599
Qeverisja Vendore Librazhd Shtesë Kontrate: "Rikostruksioni i Rrugëve Rurale të Bashkisë Librazhd" 3,534,006 Lidhur Kontrata +Shtesë RESTAURIM GURRA KACA - HITO 94 SHPK
Qeverisja Vendore Librazhd Investim me objekt?Rikostruksion i pusetes shkarkuese te rezervuarit Vehcan,Njesia Administrative Hotolisht 130,967 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Librazhd Rikostruksion i shkollës 9 vjeçare Floq , Njësia Orenje 6,195,446 Lidhur Kontrata ERGI SHPK & HASBALLA SHPK 6,172,750.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data