Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Librazhd 62 175 2,565,684,228 138 2,485,862,438 2,277,960,283

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion i shkalleve hyrese te Bashkisë Librazhd Anuluar Procedura Jueli 738,000.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikualifikimi i qendres se fshatit Fushe Studen dhe ndertimi i shtegut te biçikletave 14,030,660 Lidhur Kontrata AVDULI SHPK 11,141,753.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion i zyrave te shoqerise 2,500,000 Njoftuar Fituesi RESTAURIM GURRA–KACA SHPK 2,458,564.00
Qeverisja Vendore Librazhd Mbikqyrje e punimeve per objektin : ” Rikualifikimi i qendres se fshatit Fushe Studen dhe ndertimi i shtegut te biçikletave Njoftuar Fituesi NET-GROUP 264,773.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion i Kanaleve Vaditese ne Bashkine Librazhd 9,999,998 Anuluar Procedura “2Z KONSTRUKSION” shpk & “I.C.C GROUP” shpk & “VISCONS GROUP” shpk 9,971,472.00
Qeverisja Vendore Librazhd Riparime te pjesshme ne kanalet vaditese ne Bashkine Librazhd 3,749,246 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Librazhd Riparime te pjesshme ne kanalet vaditese ne Bashkine Librazhd 3,749,246 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion i shkalleve hyrese te Bashkis Librazhd Lidhur Kontrata DOKSANI-G SHPK 449,800
Qeverisja Vendore Librazhd Ndertim rrjeti i ri shperndares ujesjelles , lagje ish-Grumbullimi, Librazhd 2,800,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion i rrugeve rurale per vitin 2021 Bashkia Librazhd 7,344,098 Lidhur Kontrata ''2 Z Konstruction'' shpk & ''I.C.C GROUP'' shpk 6,502,372.00
Qeverisja Vendore Librazhd Permiresim i banesave ekzistuese per komunitete te varfera dhe te pafavorizuara 34,629,988 Njoftuar Fituesi BAJRAMI N SHPK 32,164,319.00
Qeverisja Vendore Librazhd Punime ne rrugen e lagjes Vasku per eleminim rreshqitjeje fshati Hotolisht ,NJ.Ad.Hotolisht , Bashkia Librazhd 1,168,162 Njoftuar Fituesi 2Z KONSTRUKSION SHPK 1,131,022.00
Qeverisja Vendore Librazhd Izolim i soletes se shkolles 9-vjecare “ Vilson Blloshmi" 1,158,556 Lidhur Kontrata AMOIS OIL SHA & ERGI shpk 1,130,135.00
Qeverisja Vendore Librazhd Ndertimi i Ujesjellesit te fshatit Polis Gostime, Njesia Administrative Polis , Bashkia Librazhd 66,223,040 Njoftuar Fituesi “Meteo” shpk & “Shendelli” shpk 64,984,256.00
Qeverisja Vendore Librazhd Punime ne rrugen e lagjes Vasku per eleminim rreshqitjeje fshati Hotolisht ,NJ.Ad.Hotolisht , Bashkia Librazhd 1,168,162 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Librazhd Ndertim i Central Park ( Parku Qendror) 36,329,609 Njoftuar Fituesi ERGI SHPK-LEON KONSTRUKSION SHPK 36,204,188.00
Qeverisja Vendore Librazhd Disiplinim i ujerave te Bardha ne pjesen veriore te Bibliotekes Librazhd “ 3,316,957 Njoftuar Fituesi KUPA SHPK 3,261,155.00
Qeverisja Vendore Librazhd «Riparime te pjesshme ne kanalet vaditese : Kanali Rezervuarit Vehcan, Kanali Gurre Mushane Zdranjsh Katund, kanali Orenje – Floq, kanali Zabzune , kanali Gostime, Mirake Sifoni Zgosht, Kanali Dishes Stebleve, Kanali Gurra e Zeze Xhyre, kanali Kamine Xhyre, kanali Vija e re Prevalle, kanali Staravec Vulcan, Kanali Vertopi- Zabeli Kokreve « . 3,882,566 Lidhur Kontrata RESTAURIM GURRA–KACA SHPK & JODJON-PO 3,843,960.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion ne kanale vaditese ( kanali Joletes Polis, kanali Taksimi Gjures Kuterman , kanali Vija e Vogel Dardhe, Vija e Gurit Prevalle 7,800,000 Lidhur Kontrata “Viante konstruksion” 7,660,050.00
Qeverisja Vendore Librazhd Punime per nderhyrje dhe riparime te detyruara ne rruget rurale te demtuara nga rreshqitjet 2,428,622 Njoftuar Fituesi RESTAURIM GURRA–KACA SHPK & JODJON-PO 2,410,064.00
Qeverisja Vendore Librazhd Ndertim ure dhe punime mbrojtje rruge , toke dhe objektesh te demtuara nga rreshqitjet dhe reshjet 10,300,658 Njoftuar Fituesi KUPA SHPK 10,129,070.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rehabilitim i shesheve ne qender te fshatit Togez, Nj.Ad.Qender dhe fshati Floq Nj.Ad.Orenje 8,332,965 Lidhur Kontrata MONA shpk & “LIQENI VII”shpk 8,082,835.00
Qeverisja Vendore Librazhd Ndertim shkolla 9-vjecare vartese Sebisht, Njesia Administrative Stebleve 3,333,333 Lidhur Kontrata NEAL-86 shpk & Ardjan Preçi 3,300,740.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion i rrugeve rurale dhe veprave te artit te Bashkise Librazhd 8,322,846 Lidhur Kontrata RESTAURIM GURRA–KACA SHPK & VIANTE Konstruksion 8,277,591.00
Qeverisja Vendore Librazhd Ndertim miniparku i qytetit prane Argjinatures se Lumit Shkumbin ( Faza e II dhe Faza e III) 13,926,414 Lidhur Kontrata “Meteo” shpk & “Shendelli” shpk 13,725,553.00
Qeverisja Vendore Librazhd RIKONSTRUKSIONI I RRJETIT TE UJESJELLESIT NE FSHATIN ZGOSHT, BASHKIA LIBRAZHD 26,996,121 Njoftuar Fituesi KUPA SHPK 25,917,508.00
Qeverisja Vendore Librazhd Disiplinim i ujerave te Bardha ne pjesen veriore te Bibliotekes Librazhd 3,336,025 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Librazhd Punime emergjente per venien ne funksion te rruges se lagjes Lala, Letem , Njesia Administrative Lunik 3,976,979 Lidhur Kontrata RESTAURIM GURRA–KACA SHPK 3,945,032.00
Qeverisja Vendore Librazhd Ndertim Kalimi Emergjent te Perroit Murrash, me strukture betoni (Hd=3M) Fshati Arrez 2,745,500 Lidhur Kontrata RESTAURIM GURRA–KACA SHPK 2,718,652.00
Qeverisja Vendore Librazhd Shtese kontrate per objektin: Rikonstruksion i rruges se fshatit Hotolisht dhe kthesa e Xhyres, Njesia Administrative Hotolisht 2,048,281 Lidhur Kontrata BAJRAMI N SHPK 1,968,573.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data