Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Librazhd 62 175 2,565,684,228 138 2,485,862,438 2,277,960,283

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Librazhd Ndertim i shkolles 9-vjecare, Fshati Gurakuq dhe Fshati Rinas - Financuar nga Fondi i Zhvillimit te Rajoneve 9,335,900 Njoftuar Fituesi BAJRAMI N SHPK 8,805,038.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikualifikim Urban, zona ne hyrjen perendimire te qytetit Librazhd dhe mbrojtje lumore -Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 83,196,100 Rishpallje me Lidhje Kontrate Victoria Invest SHPK 82,200,510.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion Kopshti i Femijeve Nr.2, Qytetit Librazhd - Financuar nga Fondi i Zhvillimi te Rajoneve 7,333,330 Lidhur Kontrata RESTAURIM GURRA KACA SHPK&KUPA SHPK 7,303,100.00
Qeverisja Vendore Librazhd Loti 1: Transporti i mesuesve dhe nxenesve ne linjen Librazhd-Spathar 288,190 Rishpallje e Anuluar
Qeverisja Vendore Librazhd Loti 2: Transporti i mesuesve dhe nxenesve ne linjen Librazhd-Katund 167,020 Rishpallje e Anuluar
Qeverisja Vendore Librazhd Loti 3: Transporti i mesuesve dhe nxenesve ne linjen Prrenjas-Librazhd 415,520 Rishpallje e Anuluar
Qeverisja Vendore Librazhd Loti 4: Transporti i mesuesve dhe nxenesve ne linjen Librazhd-Hotolisht-Xhyre 532,350 Rishpallje e Anuluar
Qeverisja Vendore Librazhd Loti 5: Transporti i mesuesve dhe nxenesve ne linjen Librazhd-Togez-Kuturman 228,514 Rishpallje e Anuluar
Qeverisja Vendore Librazhd Loti 6: Transporti i mesuesve dhe nxenesve ne linjen Librazhd-Mirake-Polis Gostime-Gurshpate 688,730 Rishpallje e Anuluar
Qeverisja Vendore Librazhd Loti 7: Transporti i mesuesve dhe nxenesve ne linjen Librazhd-Dragostunje 601,300 Rishpallje e Anuluar
Qeverisja Vendore Librazhd Loti 8: Transporti i mesuesve dhe nxenesve ne linjen Librazhd-Letem 119,000 Rishpallje e Anuluar
Qeverisja Vendore Librazhd Loti 9: Transporti i mesuesve dhe nxenesve ne linjen Librazhd-Zgosht-Lunik-Kostenje-Prevalle 434,700 Rishpallje e Anuluar
Qeverisja Vendore Librazhd Loti 10: Transporti i mesuesve dhe nxenesve ne linjen Librazhd-Zgosht-Lunik-Kostenje-Babje 169,610 Rishpallje e Anuluar
Qeverisja Vendore Librazhd Loti 11: Transporti i mesuesve dhe nxenesve ne linjen Zabzun-Studen-Stebleve 140,420 Rishpallje e Anuluar
Qeverisja Vendore Librazhd Loti 12: Transporti i mesuesve dhe nxenesve ne linjen Librazhd-Funares-Floq-Orenje 1,057,240 Rishpallje e Anuluar
Qeverisja Vendore Librazhd Loti 13: Transporti i mesuesve dhe nxenesve ne linjen Librazhd-Hotolisht-Vulcan 246,610 Rishpallje e Anuluar
Qeverisja Vendore Librazhd Loti 14: Transporti i mesuesve dhe nxenesve ne linjen Librazhd-Dardhe 232,225 Rishpallje e Anuluar
Qeverisja Vendore Librazhd Loti 15: Transporti i mesuesve dhe nxenesve ne linjen Librazhd-Vehcan-Zhyre 268,520 Rishpallje e Anuluar
Qeverisja Vendore Librazhd Loti 16: Transporti i mesuesve dhe nxenesve ne linjen Librazhd-Dorez-Gizavesh 520,100 Rishpallje e Anuluar
Qeverisja Vendore Librazhd Loti 17: Transporti i mesuesve dhe nxenesve ne linjen Librazhd-Hotolisht fshat 33,320 Rishpallje e Anuluar
Qeverisja Vendore Librazhd Hidroizolim i objektit dhe rikonstruksion i kapanonit te MZSH 477,692 Lidhur Kontrata FRAKULLI 329,000.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion i godines se Bashkise Librazhd - Fondi i Bashkise Librazhd 17,901,600 Lidhur Kontrata Ergi SHPK 17,783,398.00
Qeverisja Vendore Librazhd Ndërtim-Sistemin-Asfaltim i rrugës kryesore të fshatit Dragostunje, Njësia Administrative Qendër.
Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve.
137,224,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate Salillari SHPK - Buldings Construction SHPK 134,479,633.00
Qeverisja Vendore Librazhd Ndërtim prite lumore në lumin Gostimë 1,835,940 Rishpallje me Lidhje Kontrate BAJRAMI N SHPK 1,797,535.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rehabilitimi i qendrës së qytetit dhe lyerjes së fasadave, Faza II 58,680,800 Lidhur Kontrata BAJRAMI N. SHPK + IDI 2005 SHPK 55728054.9

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data