Open Procurement Albania

“Shërbim pastrimi, për Spitalin Universitar të Traumës”

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Spitali Universitar i Traumës
Objekti i Tenderit “Shërbim pastrimi, për Spitalin Universitar të Traumës”
Nr. Reference REF-19625-02-14-2022
Vlera / Fondi Limit 137 991 275,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Rishpallje me Njoftim Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 15-02-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 17-03-2022
Data e mbajtjes se tenderit 17-03-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1. “METEO & PASTRIME SILVIO” SHPK
2. “CLEAN FAST” SHPK
3. “ALIKO IMPEX General Construction” SHPK
4. “SORI-AL” SHPK
5. “REJ” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • REJ
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 113 365 021,00
  Data e shpalljes se fituesit 07-06-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 36 Muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa. Vendimi i Komisionit të Prokurimit Publik nr. 463/2022 datë 16.05.2022.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “METEO & PASTRIME SILVIO” SHPK, për këto arsye:
  - nuk përmbush pikën 1, seksioni 2.3 “Kapaciteti Teknik” të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, pasi nga dokumentacioni i paraqitur në SPE rezulton se, anëtari i Bashkimit te Operatorëve ekonomikë METEO SH.P.K,(i cili në akt-marrëveshje rezulton me 51% të pjesmarrjes në shërbim) nuk ka paraqitur asnjë përvojë të ngjashme
  2. “CLEAN FAST” SHPK, për këto arsye:
  - nuk permbush pikën 2, seksioni 2.3 “Kapaciteti Teknik” të Kritereve të Vecanta për Kualifikim, në lidhje me profilet e detyrueshme të stafit kryesor, dhe konkretisht për funksionin “përgjegjës për zbatimin e kontratës në profilin inxhiner kimist/ose mjedisi”.
  3. “ALIKO IMPEX General Construction” SHPK, për këto arsye:
  - nuk permbush pikën 2, seksioni 2.3 “Kapaciteti Teknik” të Kritereve të Vecanta për Kualifikim, pasi nga dokumentacioni i paraqitur në SPE, rezulton se për punonjësit e deklaruar “sanitare” nuk ka kontrata individuale të punës, por është paraqitur një kontratë kolektive e nenshkruar ndërmjet “Aliko Impex General Construction” në ciësinë e palës punëdhënëse, dhe nga 42 (dyzet e dy) persona në cilësinë e palës punëmarrëse
  4. “SORI-AL” SHPK, për këto arsye:
  - nuk permbush pikën 2, seksioni 2.3 “Kapaciteti Teknik” të Kritereve të Vecanta për Kualifikim, në lidhje me profilet e detyrueshme të stafit kryesor, dhe konkretisht për funksionin “përgjegjës për zbatimin e kontratës në profilin inxhiner kimist/ose mjedisi”.
  Arsyeja e Anulimit Në procedurat me një fazë nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme
  Shenime Buletini I anullimit të kontratës Nr. 46 datë 11 Prill 2022
  Buletini I anullimit të procedures: Nr. 98 datë 18 Korrik 2022
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per REJ viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per REJ viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per REJ viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per REJ viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-19625-02-14-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data