Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
3 FUSHA SHPK 15 5,515,902,882 15 5,515,902,882 5,304,751,041

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Mirëmbajtja dhe Menaxhimi i Sheshit “Skënderbej" 119,112,119 Njoftuar Fituesi FUSHA SHPK 106,958,563.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti IV: “Shërbimi i Pastrimit të Zonës Tirana IV” 906,755,115 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 861,648,872.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rehabilitimi i Bulevardit Zogu i-rë. 708,328,285 Njoftuar Fituesi FUSHA SHPK 626,874,664.72 
Qeverisja Vendore Vorë Sherbimi i pastrimit ne Bashkine Vore– Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 36 muaj 153,257,244 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 148904437.8
Qeverisja Vendore Tiranë ” Shtesë Kontrate per objektin “Rikualifikimi Urban i Sheshit Skenderbej, Faza e I-rë”. 105,335,223 Lidhur Kontrata +Shtesë FUSHA SHPK 105,331,521.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shtesë Kontrate per objektin “Rikualifikimi Urban i Sheshit Skënderbej, Faza e II-të 195,688,660 Lidhur Kontrata +Shtesë FUSHA SHPK 195,668,660.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shërbimi i Pastrimit të Zonës Tirana IV 744,180,353 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 699000767.1
Qeverisja Vendore Tiranë Furnizim dhe vendosje drurë dekorativ në zonën industriale Kamëz - Kashar 278,192,684 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 277,135,600.00
Qeverisja Vendore Vorë Sistemim - Asfaltim i rrugëve Domje, Rruga Ramadin Zazckocki,Rruga Kodra e Totëve, Rruga Ismail Qemali, Rruga Naim Frashëri, njësia administrative Bërxull, Bashkia Vorë 106,385,735 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 103,307,732.00
Qeverisja Vendore Roskovec Sistemim , asfaltim i rruges Suk 1 -Arapaj- Samatice - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 162,145,816 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 157217227.04
Qeverisja Vendore Tiranë Rikualifikimi Urban i Sheshit Skënderbej, Faza e II-të.
Financuar nga Fondi i Zhvillimit të Rajoneve
979,884,648 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 978878878.78
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtim parkim nëntokësor, Sheshi Skënderbej 224,992,000 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 222,719,919.00
Qeverisja Vendore Roskovec Sistemim, Asfaltim i Rruges se fshatit Kurjan - Financuar nga Fondi i Zhvillimit te Rajoneve 123,572,000 Njoftuar Fituesi FUSHA SHPK 119,863,242.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikualifikim Urban i Sheshit Skënderbej, Faza e I-rë - Financuar nga Fondi i Zhvillimit të Rajoneve 533,403,000 Njoftuar Fituesi FUSHA SHPK 527,535,937.00
Qeverisja Vendore Tiranë Pastrimi i pjesës Perëndimore - 2 të Qytetit të Tiranës 174,670,000 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 173,705,020.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data