Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Klos 184 520 1,252,794,117 392 1,090,944,753 1,016,814,245

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Klos Rikonstruksion i Shkollës 9-vjeçare "Gurrë e Madhe" Gurrë, Bashkia Klos 47,825,664 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Klos Blerje Karburanti (Naftë + Benzinë) 25,083,333 Rishpallje me Lidhje Kontrate KASTRATI 25,083,333.00
Qeverisja Vendore Klos Studim Projektim Ndërtimi Ujësjellësi Rajonal nga Burimet e Përroit të Lopës dhe Gurrave të Ketës Faza II, Bashkia Klos 9,448,000 Lidhur Kontrata CIVIL CONS & HMK - Consulting 9,300,000.00
Qeverisja Vendore Klos Ndërtim Urë Beton-Arme 4*7 m mbi lumin Mat, në Fshatin Dom, Njësia Administrative Gurrë, Klos 83,204,497 Lidhur Kontrata “VËLLEZËRIT HYSA” Sh.p.k & “RADIKA” Sh.p.k 70,503,573.00
Qeverisja Vendore Klos Rikonstruksion + Ndërtim palestre Shkolla e Mesme e Bashkuar “Haxhi Lata” Suç, Klos" 70,833,333 Lidhur Kontrata S I R E T A 2F 69,457,574.00
Qeverisja Vendore Klos Mbikqyrje e objektit "Ndërtim ure beton-Arme 4*17 m mbi Lumin Mat, në fshatin Dom, NJ.A Gurrë 1,907,047 Lidhur Kontrata ERALD-G SHPK 1,723,995.00
Qeverisja Vendore Klos Ushqim për kopshtet Njoftuar Fituesi Nelsa SHPK 964,450.00
Qeverisja Vendore Klos Park inovativ rekreacioni 3,403,497 Rishpallje me Lidhje Kontrate RADIKA SHPK 2,919,120.00
Qeverisja Vendore Klos Blerje pjese kembimi per makinat Njoftuar Fituesi BOA SORTE 582,000.00
Qeverisja Vendore Klos Kontroll teknik periodik i kaldajave te shkollave Njoftuar Fituesi “ERGI -PINK” sh.p.k 124,000.00
Qeverisja Vendore Klos Furnizim Vendosje motorri Mitsubishi Pajero Njoftuar Fituesi Adenis Kastrati 192,000.00
Qeverisja Vendore Klos Blerje kazane mbeturinash Njoftuar Fituesi CompiTel shpk 478,000.00
Qeverisja Vendore Klos Shpenzime për qiramarrje ambjentesh Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Klos Sistemi i kanaleve të ujërave të zeza KUZ dhe ujërave të bardha KUB, në rrugët Riza Beg Çela dhe Murat Basha, Bashkia Klos 21,027,491 Lidhur Kontrata UDHA Sh.p.k & KUPA Sh.p.k 18,694,064.00
Qeverisja Vendore Klos Blerje materiale për MZSH-në Lidhur Kontrata Adenis Kastrati 388,000
Qeverisja Vendore Klos Blerje uniforma për punonjësit e MZSH-së Lidhur Kontrata XH-N-SH GROUP 500,000
Qeverisja Vendore Klos Sherbime per fest folk, panair dhe festat e Nentorit Lidhur Kontrata ROLAND TRUKA 390,000
Qeverisja Vendore Klos Sherbime per fest folk, panair dhe festat e Nentorit Njoftuar Fituesi ROLAND TRUKA
Qeverisja Vendore Klos Blerje pjese kembimi per makinat Lidhur Kontrata NOVAAKTI 894,000
Qeverisja Vendore Klos Blerje vaj dhe filtra per mjetet Lidhur Kontrata BOA SORTE 829,000
Qeverisja Vendore Klos Matjet fushore të proçesit të regjistrimit në ZK 3534 Suç 2,527,000 Lidhur Kontrata LAND & CO 2,390,000.00
Qeverisja Vendore Klos Shërbim i prerjes së druve të zjarrit Njoftuar Fituesi MARIUS MILKURTI 999,500.00
Qeverisja Vendore Klos Ushqim per kopshtet Njoftuar Fituesi Nelsa SHPK 799,960.00
Qeverisja Vendore Klos Ndërtim i rrugës së fshatit Xibër Murrize, Njësia Administrative Xibër 3,620,874 Lidhur Kontrata “EA ENGINEERING” Sh.p.k & “NDËRTIMI” Sh.p.k 3,278,050.00
Qeverisja Vendore Klos Shërbim i prerjes së druve të zjarrit Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Klos Shërbim i prerjes së druve të zjarrit 1,333,333 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Klos Koloaudim Rikonstruksion i ujesjellesit Klos dhe zonave perreth, Lugina e Klosit, Lagjia Dalti, Ura e Deges, Bashkia Klos Njoftuar Fituesi PROTOCONS 224,123.00
Qeverisja Vendore Klos Siguracion jete për punonjësit operacional të MZSH-së Njoftuar Fituesi Albsig Jetë 300,000.00
Qeverisja Vendore Klos Mobilim i muzeut etnografik Petralbe Njoftuar Fituesi ER & EM 544,900.00
Qeverisja Vendore Klos Shërbim projektimi sistemim asfaltim rruga Guri i Bardhë-Shkallë Njoftuar Fituesi 2 ED shpk 365,000.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data