Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Shijak 163 381 2,477,039,301 258 2,197,232,122 2,088,984,909

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Shijak Blerje ushqime per cerdhen dhe kopeshtin me dreke 3,200,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shijak Blerje kompjutera dhe printer per nevoja te bashkise shijak 2,500,000 Njoftuar Fituesi INSTANT.AL 2,096,100.00
Qeverisja Vendore Shijak Blerje pjese kembimi per mjetet e bashkise Shijak 5,228,200 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 4,576,700.00
Qeverisja Vendore Shijak Rehabilitimi i rrugeve ne Lagjen Metallaj, Karpen, Bodinok Nj.Ad .Maminas 55,343,180 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shijak Rikonstruksion i 7 rrugeve te brendshme ne bashkine Shijak dhe Nj.Ad Gjepalaj 41,832,362 Njoftuar Fituesi A.L-ASFALT 39,999,568.00
Qeverisja Vendore Shijak Sistemimi i përroit të Gjepales (L=275ml) dhe i përroit nga Pallati i Jasharëve deri në Lumin Erzen (L=90ml 26,426,706 Lidhur Kontrata DESARET COMPANY 17,051,808.00
Qeverisja Vendore Shijak F.V pompe uji per stacionin e pompes Eminas i Vogel 2,160,000 Lidhur Kontrata MUHOPLUS LTD 1,950,000.00
Qeverisja Vendore Shijak Blerje pjese kembimi per mjetet e bashkise shijak 5,228,200 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Shijak Depozitimi i mbetjeve urbane ne bashkine Shijak 22,315,474 Rishpallje e Anuluar
Qeverisja Vendore Shijak Kolaudim punimesh ne objektin"Riforcim i njesive te banimit ndertesa(pallat), te pabanueshme, te demtuara nga termeti i dates 26.11.2019 Njoftuar Fituesi BERSANT YLLI 36,144.00
Qeverisja Vendore Shijak Riforcimi i njësive të banimit në ndërtesa (pallat), të pabanueshme, të dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019 29,233,405 Njoftuar Fituesi INA 21,514,459.00
Qeverisja Vendore Shijak Supervizion punimesh për objektin: “Rikonstruksion i rrjetit te ujesjellesit ne lagjen Karroqerre, lagjen Rexhep, lagjen Vllazerim dhe Fshatin Pjeze, Nj.Adm. Xhafzotaj, Bashkia Shijak” 1,629,213 Lidhur Kontrata “HYDRO-ENG CONSULTING” sh.p.k 1,473,797.00
Qeverisja Vendore Shijak Blerje ushqime per kopeshtin dhe cerdhen, per nevoja te Bashkise Shijak 2,916,666 Lidhur Kontrata M.C.CATERING SHPK 2,484,100.00
Qeverisja Vendore Shijak Rikonstruksion i rrugëve të brendshmë në bashkinë Shijak 62,041,073 Lidhur Kontrata A.L-ASFALT 60,167,216.00
Qeverisja Vendore Shijak Blerje karburant per nevojat e Bashkise Shijak 8,333,333 Lidhur Kontrata KASTRATI 8,333,333.00
Qeverisja Vendore Shijak Blerje materialesh për riparim rrugësh 2,498,790 Lidhur Kontrata Genti 001 2,037,500.00
Qeverisja Vendore Shijak Blerje pjese kembimi per mjetet e bashkise 7,492,900 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 6,728,250.00
Qeverisja Vendore Shijak Blerje materiale pastrimi Lidhur Kontrata EURO-ALB sh.p.k & VIANTE CONSTRUKSION sh.p.k & LLAZO sh.p.k & ERGI sh.p.k 0.00
Qeverisja Vendore Shijak Riparim i shasise se demtuar dhe pompes se naftes te mjetit kamion zjarrfikes| Lidhur Kontrata XHEZMI SIQECA 375,000
Qeverisja Vendore Shijak Transport i volejbollisteve te Klubit Sportiv "Erzeni" te Bashkise Shijak Lidhur Kontrata BOLD EMPOWERMENT 750,000
Qeverisja Vendore Shijak Depozitimi i mbetjeve urbane të bashkisë Shijak 24,728,554 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Shijak “Mbikqyrje punimesh në objektin “Rindërtim i objektit social kulturor, Pallati i Kulturës, Bashkia Shijak” (Programi i Rindërtimi) 2,120,437 Lidhur Kontrata “HYDRO-ENG CONSULTING”&”INVICTUS” shpk 1,717,554.00
Qeverisja Vendore Shijak Blerje uniforma dhe baze materiale sportive per ekipin e futbollit dhe volejbollit te Bashkise Shijak Njoftuar Fituesi CRF 850,120.00
Qeverisja Vendore Shijak Blerje uniforma dhe baze materiale per ekipin e futbollit dhe volejbollit te Bashkise Shijak Anuluar Procedura MARJO - MONDI 774,000.00
Qeverisja Vendore Shijak Blerje dhe montim kondicionere Njoftuar Fituesi CRF 920,120.00
Qeverisja Vendore Shijak Blerje dhe montim kondicionere Anuluar Procedura JUPITER GROUP 983,333.00
Qeverisja Vendore Shijak Depozitimi i mbetjeve urbane te bashkise Shijak 25,087,487 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Shijak "Shpenzime per sigurimin e jetes se punonjeve te MZSH" Njoftuar Fituesi Albsig Jetë 475,000.00
Qeverisja Vendore Shijak Blerje dhe montim kondicionere Anuluar Procedura ARTEO 2018 978,500.00
Qeverisja Vendore Shijak Blerje uniformash per MZSH Njoftuar Fituesi GENTIAN SADIKU 424,000.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data