Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Patos 303 1,150 3,425,659,303 813 2,904,009,732 2,573,510,964

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Patos Blerje pajisje GPS për nevoja të drejtorisë së planfikimit dhe zhvillimit të territorit 1,747,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Patos Shërbim printimi dhe mirëmbajtje e pajisjeve informatike 1,770,833 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Patos Loti I Blerje Bukë Integrale 195,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Patos Loti II Blerje Mish Viçi i freskët 458,334 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Patos Loti III Blerje Bulmetore 910,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Patos Loti IV Blerje Ushqimore 558,333 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Patos Loti V Blerje Fruta-Perime 339,083 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Patos Rehabilitim i pjesshëm i Godinës dhe Oborrit të Njësisë Administrative Ruzhdie 4,123,340 Njoftuar Fituesi VELLEZERIT KUKA 3,658,332.00
Qeverisja Vendore Patos Blerje bazë materiale për sinjalistikën rrugore. 2,286,625 Njoftuar Fituesi “Elton Fejzulla” PF 2,252,565.00
Qeverisja Vendore Patos Blerje bazë materiale për zgjerim rrjeti K.U.Z. 1,950,000 Njoftuar Fituesi “ REAL” shpk 1,900,000.00
Qeverisja Vendore Patos Blerje materiale për mobilimin e çerdhes, kopshtit dhe mensës së Bashkisë Patos 4,357,700 Njoftuar Fituesi E & M ELECTRONIC sh.p.k 4,012,500.00
Qeverisja Vendore Patos Blerje Eskavator me goma 6,000,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate FROLER 5,800,000.00
Qeverisja Vendore Patos Rehabilitim dhe rikonceptim i lulishtes pranë stadiumit 11,666,406 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Patos Blerje automjet fuoristrade 4x4 për MZSH-në 1,750,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate FROLER 1,700,000.00
Qeverisja Vendore Patos Blerje kamera survejuese për sigurinë e qytetit 8,476,020 Njoftuar Fituesi “GBK” shpk 7,478,100.00
Qeverisja Vendore Patos Blerje pajisje dhe mobilje për shkollën “Muhamet Shehu” 3,339,187 Rishpallje me Lidhje Kontrate ERZENI/SH 2,072,700.00
Qeverisja Vendore Patos Blerje autobot uji 6,143,064 Rishpallje me Lidhje Kontrate “ REAL” shpk 5,885,000.00
Qeverisja Vendore Patos Loti 1: “Blerje karburanti Diesel 10 PPM për Bashkinë Patos dhe Agjensinë e Shërbimeve Publike Patos me afat 3 (tre) vjeçar për vitet 2024, 2025, 2026" 67,381,846 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Patos Loti 2: “Blerje karburanti Diesel 10 PPM për ngrohje për Institucionet Arsimore me afat 3 (tre) vjeçar për vitet 2024, 2025, 2026” 4,333,333 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Patos Ndërtim i stacionit të pompimit Belinë 13,199,791 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Patos Blerje bazë materiale për mirëmbajtjen e rrugëve bujqësore. 1,565,100 Lidhur Kontrata “ REAL” shpk 1,518,147.00
Qeverisja Vendore Patos Blerje bazë materiale për ndriçimin rrugor 3,872,440 Rishpallje me Lidhje Kontrate AA&P 3,732,000.00
Qeverisja Vendore Patos “Blerje fidanë Ekualipt”. Njoftuar Fituesi FATOS DERVISHAJ 123,435.00
Qeverisja Vendore Patos Blerje bazë materiale për dekorin e festave të “28 – 29 Nëntorit” Njoftuar Fituesi ERBLINA BEQIRI 77,890.00
Qeverisja Vendore Patos Ndërtim i stacionit të pompimit Belinë 13,199,791 Rishpallje e Anuluar
Qeverisja Vendore Patos Rikonstruksion i rrugës “Lagjja e Re” te Përroi Çam 29,487,663 Rishpallje e Anuluar
Qeverisja Vendore Patos Rehabilitim i pjesshëm i Godinës dhe Oborrit të Njësisë Administrative Ruzhdie 4,123,340 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Patos Loti 2: Blerje materiale hidraulike. 428,340 Rishpallje me Lidhje Kontrate Hekuran Veliaj 365,720.00
Qeverisja Vendore Patos Loti 1: Blerje materiale ndërtimi. 1,423,570 Rishpallje me Lidhje Kontrate Herjol Xhagolli 1,278,254.00
Qeverisja Vendore Patos Organizim i programit artistik dhe kulinarinë e festave të Njësisë Administrative Zharrëz dhe Ruzhdie Njoftuar Fituesi “Elton Fejzulla” PF 417,000.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data