Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Dimal 160 317 2,559,021,240 242 2,278,612,805 1,954,026,551

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Dimal Blerje materiale për mirëmbajtjen e objekteve 5,000,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Dimal Blerje Materiale Inerte, çakëll – granil 4,000,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Dimal Rikonstruksion i Rrugës Sheq-Gajdë 60,391,938 Lidhur Kontrata KOLOSEU shpk & FLED shpk 57,305,850.00
Qeverisja Vendore Dimal Blerje Gazoil D1 29,926,600 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Dimal Fiskalizim i faturave elektronike te Ndermarrjes Ujesjelles Kanalizimeve Sha Ura Vajgurore 4,166,667 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Dimal Mbikëqyrje e Punimeve të Zbatimit për Objektet e Programeve të Financuara nga Buxheti i Shtetit dhe Buxheti I Bashkisë 4,058,282 Lidhur Kontrata ARENA MK sh.p.k. & INSTITUTI DEKLIADA – ALB shpk 3,800,000.00
Qeverisja Vendore Dimal Mbrojtje nga gërryerjet e lumit Osum në zonën e Dafinave, Bashkia Dimal 32,400,079 Lidhur Kontrata ARDMIR” shpk & “ULZA”shpk 30142 125
Qeverisja Vendore Dimal Rikonstruksion dhe krijim i ambienteve për aftësimin në dixhitalizimin e proceseve bujqësore 2,569,214 Lidhur Kontrata B93 II 2,459,521.00
Qeverisja Vendore Dimal Rikonstruksion Rrugë e sheshe në Gurin e Bardhe, Dafinat, Malas Gropë, Allambrez, Samaticë, Sqepur 55,853,443 Lidhur Kontrata Totila, sh.p.k&Beqiri sh.p.k&METEO SH.P.K 54,721,350.00
Qeverisja Vendore Dimal Rikonstruksion i shkollave Drenovicë, Pobrat, Konezbaltë dhe Arkivës së Bashkisë 5,366,679 Lidhur Kontrata ALMEXWOOD SHPK 5,249,945.00
Qeverisja Vendore Dimal Aftësim në Digjitalizimin e Proceseve Bujqësore 7,199,000 Lidhur Kontrata HELIUS SYSTEMS 7,075,000.00
Qeverisja Vendore Dimal Rikonstruksion Fusha Sportive, Dimal 37,470,279 Lidhur Kontrata SHENDELLI SHPK 36,997,551.00
Qeverisja Vendore Dimal Rikualifikimi urban Lagja 4 Shtatori 64,143,531 Lidhur Kontrata ARDMIR” shpk & “ULZA”shpk 62,881,907.00
Qeverisja Vendore Dimal Rikonstruksion rruge ne lagjen "18 Tetori" , Engjell Agalliu Ura Vajgurore Faza II (Rikualifikimi i rrugës Engjëll Agalliu) 25,532,458 Lidhur Kontrata AVDULI SHPK 18,271,725.00
Qeverisja Vendore Dimal “HARTIM PROJEKTESH: RIKUALIFIKIMI I ZONES PERGJATE LUMIT OSUM DHE ZHVILLIMI I ZONAVE EKONOMIKE PRANE QYTETIT URA VAJGURORE” 16,700,000 Lidhur Kontrata 4 KPPF SHPK & ERALD – G SHPK & ARKONSTUDIO SHPK 14,550,000.00
Qeverisja Vendore Dimal Mbikëqyrje e Punimeve të Zbatimit për Objektet e Programeve të Financuara nga Buxheti i Shtetit dhe Buxheti I Bashkisë 4,058,282 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Dimal Sistem i menaxhimit të kontratave 2,330,000 Lidhur Kontrata Smart Processes sh.p.k 2,242,360.00
Qeverisja Vendore Dimal Siguracion i mjeteve të transportit” Njoftuar Fituesi INTERSIG VIENNA INSURANCE GROUP 487,448.00
Qeverisja Vendore Dimal Furnizim me ujë nga kaseta kolektive deri në pikën fundore të abonentit për lagjet "18 Tetori- 4 Shtatori" 5,296,412 Lidhur Kontrata FLED SHPK 5,219,040.00
Qeverisja Vendore Dimal Blerje Pajisje Elektronike Bashkia 2,915,000 Njoftuar Fituesi Introvus Solutions 2,735,000.00
Qeverisja Vendore Dimal Supervizim për procedurën: “Rikonstruksion rruge në lagjen “18 tetori, Engjëll Agalliu - Faza II (Rikualifikimi i rrugës Engjëll Agalliu)” Njoftuar Fituesi “PROJECT DALUZ 2019 ” 192,789.00
Qeverisja Vendore Dimal BLERJE MATERIALE INERTE ÇAKËLL GRANIL 4,000,000 Njoftuar Fituesi GURI I BARDHË shpk 3,873,682.00
Qeverisja Vendore Dimal Blerje produkte kancelarie, toner, letër, libra protokolli etj Njoftuar Fituesi RAMOVI ( ish "INFINITI GROUP") 768,900.00
Qeverisja Vendore Dimal Blerje produkte kancelarie, toner letër, libra protokolli etj Anuluar Procedura AJLA - SA 761,400.00
Qeverisja Vendore Dimal Studim Projektim Përmirësimi i kanalizimeve të ujrave të bardha e të zeza në zonën e lumit Osum Njoftuar Fituesi SELAS 680,000.00
Qeverisja Vendore Dimal Studim Projektim Godina e Bashkisë 2,500,000 Lidhur Kontrata ARKONSTUDIO SHPK & 4 KPPF shpk 2,450,000.00
Qeverisja Vendore Dimal Blerje Diesel D1 1,207,000 Lidhur Kontrata GAZYKA SHPK 1,162,197.00
Qeverisja Vendore Dimal Rikonstruksion rruge ne lagjen "18 Tetori" , Engjell Agalliu Ura Vajgurore Faza II (Rikualifikimi i rrugës Engjëll Agalliu) 25,532,458 Anuluar Procedura “KEG” SHPK & “ED KONSTRUKSION” SHPK 24,125,492.00
Qeverisja Vendore Dimal Rikonstruksion rruge ne lagjen "18 Tetori" , Engjell Agalliu Ura Vajgurore Faza II (Rikualifikimi i rrugës Engjëll Agalliu) 25,532,458 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Dimal Rikualifikimi i zonës së llixhave ne lagjen 28 Nentori Ura Vajgurore» 16,666,667 Njoftuar Fituesi KOLOSEU shpk & FLED shpk 15,672,643.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data