Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Skrapar 169 415 1,695,853,352 302 1,565,071,101 1,410,441,989

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Skrapar Blerje nafte për administratën, për ujitje-kullimin dhe për zjarrfikësen për vitin 2024 3,750,000 Njoftuar Fituesi KASTRATI 3,750,000.00
Qeverisja Vendore Skrapar Blerje ushqimesh për nevojat e konviktit të shkollës së mesme për vitin 2024 1,103,262 Lidhur Kontrata 4 S 1,098,610.00
Qeverisja Vendore Skrapar Blerje Nafte për nevojat e Ndërmarrjes së Shërbimeve Publike, Skrapar për vitin 2024 9,830,000 Njoftuar Fituesi KASTRATI 9,830,000.00
Qeverisja Vendore Skrapar Rehabilitim urban në të dy anët e rrugës “Arkitekt Kasëmi” 25,244,520 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Skrapar Blerje nafte për administratën, për ujitje-kullimin dhe për zjarrfikësen për vitin 2024 3,750,000 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Skrapar Riparim argjinature në shpatullat e urës së Vlushës, nga gërryerjet e lumit Njoftuar Fituesi 2 AF 745,998.00
Qeverisja Vendore Skrapar Studim – projektim për “Rikualifikimurban në lagjen “5 Shtatori” Çorovodë” 7,301,480 Lidhur Kontrata “ARENA MK” sh.p.k. & “HTS COMPANY” sh.p.k 6,980,000.00
Qeverisja Vendore Skrapar Rikonstruksion i shkollës “Ramiz Aranitasi” Çorovodë 41,247,773 Lidhur Kontrata FLED SHPK 35,972,535.00
Qeverisja Vendore Skrapar Mbikëqyrje punimesh për “Rikonstruksion i shkollës “Ramiz Aranitasi”, Çorovodë” Njoftuar Fituesi ARENA MK 455,876.00
Qeverisja Vendore Skrapar Kolaudim punimesh për “Rigjenerimi urban i zonës afër Gjimnazit në Rrugën e Dëshmorëve, Çorovodë” Njoftuar Fituesi 2D&P HSA STUDIO 20,105.00
Qeverisja Vendore Skrapar Blerje materiale ndërtimi për Ndërmarrjen e Shërbimeve Publike , Skrapar për vitin 2023 3,962,494 Lidhur Kontrata BERT & BLER SHPK 3,920,031.00
Qeverisja Vendore Skrapar Blerje detergjentë dhe materiale pastrimi Njoftuar Fituesi MURATI D 335,000.00
Qeverisja Vendore Skrapar Ndërtimi i mjediseve sportive/ fushe sportive, pranë shkollës 9-vjeçare “Zylyftar Veleshnja” 4,521,937 Lidhur Kontrata “2AF” sh.p.k. &"BEQIRI” sh.p.k. 4,488,960.00
Qeverisja Vendore Skrapar Blerje ushqimesh për nevojat e konviktit të shkollës së mesme për vitin 2023 1,533,000 Lidhur Kontrata 4 S 1,499,200.00
Qeverisja Vendore Skrapar Blerje nafte për administratën, për ujitje-kullimin dhe për zjarrfikësen për vitin 2023 3,750,000 Lidhur Kontrata GRADECI 3,750,000.00
Qeverisja Vendore Skrapar Blerje Nafte për nevojat e Ndërmarrjes së Shërbimeve Publike ,Skrapar për vitin 2023 9,558,000 Lidhur Kontrata GRADECI 9,183,140.00
Qeverisja Vendore Skrapar Rigjenerimi urban i zonës afër Gjimnazit në Rrugën e Dëshmorëve, Çorovodë 10,839,270 Lidhur Kontrata FLED SHPK 10,662,150.00
Qeverisja Vendore Skrapar Blerje mjete shpëtimi, gjenerator dhe uniforma kundra zjarrit për PNMZSH Skrapar 1,375,000 Anuluar Procedura AMEL - E. Z 1,320,000.00
Qeverisja Vendore Skrapar Blerje vegla pune për vitin 2022 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Skrapar Mur mbrojtës përgjatë lumit Osum te ish-kantieri N.SH.N. 51,998,778 Lidhur Kontrata DESARET COMPANY 50,628,700.00
Qeverisja Vendore Skrapar Blerje Materiale ndërtimi për Ndërmarrjen e Shërbimeve Publike, Skrapar për vitin 2022 3,908,666 Njoftuar Fituesi BERT & BLER SHPK 3,799,050.00
Qeverisja Vendore Skrapar Rikonstruksion i zyrave të katit të III-të të godinës së Bashkisë Skrapar Anuluar Procedura TETEA 760,400.00
Qeverisja Vendore Skrapar Rikonstruksion i zyrave të katit të III-të të godinës së Bashkisë Skrapar Anuluar Procedura Galanti Albania 764,880.00
Qeverisja Vendore Skrapar Blerje detergjentë dhe materiale pastrimi Njoftuar Fituesi ALPEN PULITO 304,310.00
Qeverisja Vendore Skrapar Bojatisje me hidromat dhe sherbetim me gëlqere i shkollave të Bashkisë Skrapar për vitin 2022 Njoftuar Fituesi ADRIATIK LLAPI 570,000.00
Qeverisja Vendore Skrapar Blerje detergjentë dhe materiale pastrimi Anuluar Procedura BILURBINA 366,600.00
Qeverisja Vendore Skrapar Blerje tonera Njoftuar Fituesi LIBRARI DYRRAHU 124,250.00
Qeverisja Vendore Skrapar Riparim i kanalit ujitës të fshatit Gjerbës dhe Strafickë Njoftuar Fituesi 2 AF 283,000.00
Qeverisja Vendore Skrapar Blerje materiale dhe shpenzime të ndryshme për projektin “Forcimi i Mekanizmit të Koordinuar të Referimit (CRM) për adresimin e rasteve të dhunës në familje dhe dhunës me bazë gjinore në Bashkinë Skrapar” Njoftuar Fituesi GLAMA 170,900.00
Qeverisja Vendore Skrapar Hartim projekti për “Ndërtimi i shkollës së mesme të bashkuar Potom, Skrapar” Njoftuar Fituesi MVM ARCHITECTURE, CONSTRUCTION & DEVELOPMENT 930,000.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data