Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Sarandë 58 177 2,191,594,611 137 1,857,362,055 1,763,018,205

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Sarandë “Permiresim rrjeti i kanalizimeve te ujerave te ndotura, Rr. "13 Bilbilenjte", Rr. "Abedin Dino", Rr. "Vangjel Pandi", Rr. "Skenderbeu", Rr. "18", Rr."Pandeli Bocari" 11,044,530 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Sarandë “Ndertim i linjes se furnizimit me uje per ITUN” 1,467,710 Njoftuar Fituesi AVDULI SHPK 1,202,320.00
Qeverisja Vendore Sarandë Ndertim bazament me zgare inoxi dhe kapanxha inoxi ne depo kryesore Sarande dhe Ksamil Lidhur Kontrata ILIRIA/D 750,000
Qeverisja Vendore Sarandë “Permiresim rrjeti i kanalizimeve te ujerave te ndotura, Rr. "13 Bilbilenjte", Rr. "Abedin Dino", Rr. "Vangjel Pandi", Rr. "Skenderbeu", Rr. "18", Rr."Pandeli Bocari" 11,044,530 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Sarandë Ndertim bazament per depozita klori dhe sistemime ambiente te jashtme, Vrion Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Sarandë Kthim ne gjendje fillestare te shtresave te rruges pas riparimit te defekteve, Ksamil Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Sarandë Kthim ne gjendje fillestare te shtresave te rruges pas riparimit te defekteve, Ksamil Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Sarandë Kthim ne gjendje fillestare te shtresave te rruges pas riparimit te defekteve, Ksamil Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Sarandë “Furnizimi me uje I zones Baba Rrexhepi dhe lugu I Dardhes.Faza e II (Loti Perfundimtar).” 322,288,648 Njoftuar Fituesi “ED KONSTRUKSION” SHPK &“SHENDELLI” SHPK 315,697,482.00
Qeverisja Vendore Sarandë Perfundim rrjet kryesor K.U.Z SARANDE 16,666,667 Njoftuar Fituesi EURO-ALB 16,500,132.00
Qeverisja Vendore Sarandë Permisimi i infrastruktures rrugore ne Lagjen Nr.1 dhe Lagjen Nr.4 5,977,588 Njoftuar Fituesi A.91 5,691,700.00
Qeverisja Vendore Sarandë “Rehabilitimi i Stacionit te Pompimit te ujerave te ndotura, Sarande” 1,994,602 Lidhur Kontrata ASI-2A CO
Qeverisja Vendore Sarandë Shtrim i rruges "Idriz Alidhim nga Varrezat - Teqe, rruges mbi spital (prane depos se ujit) 7,500,000 Njoftuar Fituesi Neal - 86 SHPK 7,461,029.00
Qeverisja Vendore Sarandë Sistemim i rrugeve te brendeshme me asfaltobeton rr, Ismail Qemali Cabej, Adem Jashari, 9,597,600 Njoftuar Fituesi 2 T SHPK 9,392,610.00
Qeverisja Vendore Sarandë Sistemim i rrugeve te brendeshme me asfaltobeton rr, kristal,Permeti, Papa Gjon Pali i II dhe riveshje gropash. 10,976,200 Njoftuar Fituesi ARTI SHPK 10,814,576.00
Qeverisja Vendore Sarandë “Sistemim i rrugeve te brendeshme me asfaltobeton ne Ksamil(Rrhuga e Varrezave Parajsa,rr.Sherifi)” 11,090,120 Njoftuar Fituesi JODY COMPANY SHPK 10,841,000.00
Qeverisja Vendore Sarandë Sistemimi i bllokut të banesave në lagjen e Lugut të Dardhës 4,166,666 Njoftuar Fituesi ILIRIA/D 4,098,516.00
Qeverisja Vendore Sarandë Sistemim i rrugeve te brendeshme me asfaltobeton Rr.Gjergj Fishta , Naim Frasheri, Amantia, Kristoforidhi 8,560,800 Njoftuar Fituesi MANE/S 8,530,800.00
Qeverisja Vendore Sarandë “Rruge te brendshme me beton ne lagjen nr.1 (Amerikane) , rruga “Nazif Bezhani ”,rruga “Sabri Preveza” 5,791,360 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Sarandë Rehabilitim rrugesh ne fshatin Gjashte, Berdenesh, Manastir, Metoq, Cuke , Shelegar 9,583,333 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Sarandë «Ndertim i sistemit te KUZ, rrjet sekondar dhe terciar, Ksamil” 81,947,188 Lidhur Kontrata “I.C.C GROUP” & “2Z KONSTRUKSION” shpk 78,957,625.00
Qeverisja Vendore Sarandë NDERTIM LINJA UJESJELLESI,PUSETA KONTROLLI DHE SISTEMIM KOLEKTORI KRYESOR SHPERNDARES, BERDENESH 2,502,500 Lidhur Kontrata “ILIRIA/D” shpk & “MANE/S” shpk 2,412,630.00
Qeverisja Vendore Sarandë “Ndertim Pusi i Ri Nr.3/2020 ne Çuke-Ksamil dhe lidhja me tubacionin e transmetimit” 4,422,930 Lidhur Kontrata MANE/S 4,278,938.00
Qeverisja Vendore Sarandë Rivitalizimi i infrastrukturës rrugore në Lagjen Nr.1 5,833,333 Njoftuar Fituesi ARTI SHPK 5,769,400.00
Qeverisja Vendore Sarandë “Rrugë të brendshme me beton në fshatin Shelegar, Berdeneshdhe Manastir” 2,666,667 Lidhur Kontrata DINAMIKA SHPK 2,623,411.00
Qeverisja Vendore Sarandë Riveshje pjesë të dëmtuara me asfalt në rrugët e Sarandës 3,333,333 Lidhur Kontrata JODY COMPANY SHPK 3,300,500.00
Qeverisja Vendore Sarandë "Ndertimi i Kanalizimeve te Ujrave te Zeza ne Bllokun mbi Rrugen nr.5, lagjia nr.3. Sarande" 32,039,144 Lidhur Kontrata ''2 Z Konstruction'' shpk & ''I.C.C GROUP'' shpk 31,821,600.00
Qeverisja Vendore Sarandë Sistemim i ujërave të shiut tek lagja Burimi Metoq 1,666,667 Lidhur Kontrata ILIRIA/D 1,636,005.00
Qeverisja Vendore Sarandë “Ndertim i tualeteve publike tek Tregu Industrial, Sarande” 2,916,667 Lidhur Kontrata ILIRIA/D 2,808,512.00
Qeverisja Vendore Sarandë ZEVENDESIM LINJE UJESJELLESI NE SHETITORE TUB DN280, PN20, L=450m 6,799,000 Lidhur Kontrata MANE/S 6,795,073.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data