Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
60 278 499 156,330,240,996 435 111,112,658,610 104,433,940,976

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Studim Projektim: “Kampusi i Universitetit të Tiranës, “Ndërtim i Universitetit të Arteve” dhe “Ndërtim i Akademisë së Policisë”. 406,604,166 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Shembja e njesive individuale te banimit te pabanueshme te demtuara nga termeti I dates 26.11.2019 ,dhe transportimi i materialeve te dala prej tyre ne Bashkine Kruje, ne kuader te procesit te rindertimit (Programi i Rindertimit) 115,965,523 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Riforcimi i njesive te banimit ne ndertesa(pallat), te cilat do te rikonstruktohen apo riparohen ne kuader te procesit te rindertimit (Programi i Rindertimit) 501,755,367 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kamëz Ndërtimi i Pedonales dhe Zonave Rekreative të Parkut të Liqenit Paskuqan 209,703,648 Njoftuar Fituesi UDHA SHPK&NDREGJONI SHPK 198,978,984.00
Qeverisja Vendore Mirditë Punime Rindertimi ne “Rikonstruksion dhe riparim të mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallate), ne qytetin Rreshen dhe Rubik (Faza 2)” (Programi i Rindertimit) 378,646,408 Lidhur Kontrata ULZA 362,526,402.00
Qeverisja Vendore Fier Blerje malli për rikonstruksion rrugë të brendshme të Bashkisë Fier 271,602,530 Njoftuar Fituesi AGBES CONSTRUKSION 254,886,400.00
Qeverisja Vendore Mallakastër “Rikonstruksion i rrugëve në fshatrat Dukas, Visokë, Greshicë, Mollaj” 116,565,167 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Mirditë Rikonstruksion i godinave, spitali “Shenjta Mari” dhe Drejtoria e Shendetit Publik (ish-Spitali infektiv), Njesia Administrative Rreshen”, Bashkia Mirditë( Programi i Rindertimit) 408,071,262 Lidhur Kontrata “ERAL CONSTRUKTION COMPANY”shpk & “BAJRAMI N.” Shpk & “STERKAJ” Shpk 407,524,613.00
Qeverisja Vendore Vorë Sherbimi i Pastrimit dhe largimit te mbeturinave per Bashkine Vore 273,460,221 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë "Ndërtim rrjet ujësjellësi në zonën e Autostradës Tiranë -Durrës " 261,334,752 Njoftuar Fituesi BE-IS sh.p.k & Ergi sh.p.k 186,425,950.00
Qeverisja Vendore Vorë Rindertimi i Shkolles 9-Vjecare Picar (Programi i Rindertimit) 137,930,944 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës “Riforcimi pallateve me kod gis: 25759, 25583, 22842, 22243, 22248, 22866, 24812, 22707, 25248, 22721, 24821, 22245, 22299”. (Programi i Rindertimit) 428,636,839 Njoftuar Fituesi LIQENI VII Sha & ''SARDO'' shpk & ULZA shpk & SHEHU-2AB Konstruksion shpk 428,529,309.00
Qeverisja Vendore Durrës “Riforcimi Pallateve me kod gis: 5461-5463, 5533, 5548, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Ishem te Bashkim Musta, Flor Çerri, Hill Brahe, Imer Kertusha, Selim Kajmaku, Shpetim Hoxha, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Manez te Altin Prençi, Frano Çuni, Idriz Kopshti, Kurt Nehani, Majlinda Cuni, Ramiz Gjeta, Sherif Gjeta, Vathe Hoxha”. (Programi i Rindertimit) 444,971,232 Njoftuar Fituesi DION-ALshpk & MODESTE shpk 444,836,533.00
Qeverisja Vendore Shkodër Shërbimi i pastrimit për Bashkinë Shkodër Zona Qendrore 422,632,380 Rishpallje e Anuluar
Qeverisja Vendore Krujë Shembja e njesive individuale te banimit te pabanueshme te demtuara nga termeti I dates 26.11.2019 ,dhe transportimi i materialeve te dala prej tyre ne Bashkine Kruje, ne kuader te procesit te rindertimit 115,965,523 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Riforcimi pallateve me kod gis: 25373, 24700, 24703, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Nr.4 te Adnan Gjergji, Agako Shuaipi, Ahmet / Armand / Gentian Mandija, Dervish Mani, Enver Turhanaj, Fatmir Subashi, Gani Kazazi, Ikmet Koromani, Klodian Koni, Kosta Lenja, Kujtim Kaziaj, Muharrem Filolli, Nazmi Drenova, Olsi Kapri, Rushit Karici, Shpetim Zela, Tod Begu, Yzeir Suli. (Programi i Rindertimit) 378,420,129 Njoftuar Fituesi DION-ALshpk & MODESTE shpk 377,916,641.00
Qeverisja Vendore Durrës Riforcimi pallateve me kod gis: 26311, 26028, 26194, 25958, 27429, 5403, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Nr.1 te Albina Biduli, Kujtim Cankja, Mustafa Biduli, Myzejen Xhakozi, Nexhmije Kapexhiu, Ylvie Bekteshi, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Nr.2 te Mynyre Zeneli, Qazim Terniqi, Saimir Farruku, Violeta Çeka, Vjollca Verzivolli, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Nr.5 te Agim Gjini, Ferik Hoxha, Lush Zina, Naim Mandri, Neritan Sulejmani, Nikoll Dunga, Shpetim Hoxhaj, Skender/Viktor Golemi, Spanja Perfundi, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Nr.6 te Besi Hilaj, Ilirjan Rusi, Rakip Allmeta, Sami Tafa, Tefta Hidri. (Programi i Rindertimit) 384,084,241 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Riforcimi pallateve me kod gis: 20401, 21266, 24675, 5671, 5917, 22700, riforcimi i baneses individuale në Njësinë Administrative Katund i Ri të Shpresim Dapi, riforcimi i baneses individuale në Njësinë Administrative Rrashbull te Blerim Miraka, Isak Gjorga, Isak Allaraj, Jakup Lila, Mefail Mazari, Njazi Dervishi, Njazi Saliasi, riforcimi i baneses individuale në Njësinë Administrative Sukth te Bektash Pashnjari, Hile Nikolli, Xhevdet Nuraj. (Programi i Rindertimit) 405,606,983 Njoftuar Fituesi KUPA shpk & STERKAJshpk & SELAMI shpk 404,772,250.00
Qeverisja Vendore Kavajë Riforcimi i njësive individuale të banimit dhe njësive të banimit në ndërtesa (pallat), të cilat janë klasifikuar me shkallë dëmtueshmërie DS4, Faza I-rë. (Programi i Rindërtimit) 594,823,787 Njoftuar Fituesi G.P.G Company shpk & Shendelli shpk & NG Structures shpk 594,114,139.00
Qeverisja Vendore Durrës Riforcimi pallateve me kod gis: 7330, 5630, 851, 7294, 5541, 60069, 7314, 117, 5638. (Programi i Rindërtimit) 508,845,578 Njoftuar Fituesi "RAJLI NDERTIM" SHPK & "GPG COMPANY" SHPK 508,799,761.00
Qeverisja Vendore Durrës Riforcimi pallateve me kod Gis: 5407, 25387, 26969,1511,25947,26972, 27307, 26764 (Programi i Rindërtimit) 417,302,520 Njoftuar Fituesi EURONDERTIMI 2000 shpk & ''K.A.E.XH.'' sh.p.k & ALMO KONSTRUKSION & EVEREST 416,861,893.00
Qeverisja Vendore Durrës Riforcimi pallateve me kod gis: 24, 5703, 5414, 6169, 94, 80, 99 (Programi i Rindertimit) 503,102,130 Njoftuar Fituesi Inerti SHPK 501,887,927.00
Qeverisja Vendore Durrës Riforcimi pallateve me kod gis: 20590, 22363, 20402, 19065, 19659, 21258, 21167, 47053, 38766, 19068, 21281, 22369, riforcimi i banesës individuale në njësinë administative Manëz të Xhelal Sefa (Programi i Rindertimit) 412,792,063 Njoftuar Fituesi G.P.G. COMPANY SHPK 409,898,699.00
Qeverisja Vendore Kamëz Rindërtimi i shkollës 9 vjeçare “Lidhja e Prizerenit” Njësia Administrative Babrru Paskuqan (Programi i Rindertimit) 283,206,705 Njoftuar Fituesi “ RAFIN COMPANY”shpk & “ NDREGJONI” shpk 281,000,000.00
Qeverisja Vendore Kamëz Rindërtimi i shkollës 9 vjeçare "Azem Hajdari”, Njësia Administrative, Babrru Paskuqan. (Programi i Rindertimit) 496,070,422 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Himarë Loti 2 : “Shërbimi i pastrimit të territorit të Bashkisë Himarë, Njësia Administrative Horë- Vranisht dhe Lukovë 119,700,663 Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Qeverisja Vendore Himarë Loti 1 : “Shërbimi i pastrimit të territorit të Bashkisë Himarë, Njësia Administrative Himarë” 169,973,379 Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Qeverisja Vendore Kurbin Rikonstruksioni i shkollës 9-vjeçare Milot dhe shkollës së Mesme Milot, Bashkia Kurbin, në kuadër të procesit të rindërtimit (Programi i Rindertimit) 263,570,797 Lidhur Kontrata “NG STRUCTURES” SHPK & “ULZA” SHPK 262,877,700.00
Qeverisja Vendore Shijak Rindërtim i objektit social kulturor, Pallati i Kulturës, Bashkia Shijak (Programi i Rindertimit) 190,601,138 Rishpallje me Lidhje Kontrate SHKELQIMI 07 SHPK 189,000,000.00
Qeverisja Vendore Kurbin Rikonstruksioni i 3 (tre) objekteve arsimore në Bashkinë Kurbin (Gjimnazi At’Shtjefen Kurti, Kopshti Nr.3 Laç, Shkolla 9-vjecare Nike Tom Prela), në kuadër të procesit të rindërtimit. (Programi i Rindertimit) 220,387,014 Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data