Open Procurement Albania

BLERJE SHTRETËRISH PËR KOPËSHTET NË QYTETIN E BERATIT

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Berat
Institucioni Prokurues Bashkia Berat
Objekti i Tenderit BLERJE SHTRETËRISH PËR KOPËSHTET NË QYTETIN E BERATIT
Nr. Reference REF-69091-08-19-2020
Vlera / Fondi Limit 2 000 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 20-08-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 01-09-2020
Data e mbajtjes se tenderit 01-09-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues IGLI-SAND sh.p.k
BAJRAM CJAPI sh.p.k
BOLT sh.p.k
ERALD sh.p.k
MUCA sh.p.k
NAIM HYSI sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Bajram Cjapi
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 799 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 23-09-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2158800
  Data e lidhjes se kontrates 28-10-2020
  Kohezgjatja e kontrates 7 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa. Kthim pergjigje date 11.09.2020 Nr. 4184/4 prot.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. IGLI-SAND sh.p.k, për këto arsye:
  - Në piken 4 të dokumentave strandarte te tenderit është kërkuar që OE të disponojë një mjet për të cilën të paraqes dokumentacion përkatës si certifikatën e pronësisë së mjetit i cili mungon.
  2. ERALD sh.p.k, për këto arsye:
  - OE ka paraqitur për punë të ngjashme Kontratë dhe Vërtetim realizimi.Nga shqyrtimi i kontratës dhe vërtetimit rezulton se nuk janë paraqitur zërat dhe sasitë e furnizimit për dokumentat e mësipërme.
  - OE nuk ka paraqitur dokumentacion për disponimin e një mjeti transporti sipas kërkesave ne DST .
  3. MUCA sh.p.k, për këto arsye:
  - Nuk janë paraqitur Pasqyrat Financiare të vitit 2019 sipas kërkesave ne DST .
  4. NAIM HYSI sh.p.k, për këto arsye:
  - Punët e ngjashme të paraqitura në sistem jo të sakta sipas kërkesave në DST.
  - Deklarata e Prodhuesit jo e plotë pasi nuk është paraqitur asnjë e dhënë për Prodhuesin.
  - Nuk janë paraqitur vërtetim për numër punonjesish dhe Listëpagesat e muajit Qershor-Korrik 2020.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.99 - Dt.09-11-2020

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data