Open Procurement Albania

Rikonstruksion i shkolles se mesme Oso Dauti NJA Llugaj

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tropojë
Institucioni Prokurues Bashkia Tropoje
Objekti i Tenderit Rikonstruksion i shkolles se mesme Oso Dauti NJA Llugaj
Nr. Reference REF-42339-09-19-2022
Vlera / Fondi Limit 47 167 647,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 21-09-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 07-10-2022
Data e mbajtjes se tenderit 07-10-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues 1. BOE “VLLAZNIMI” Sh.p.k & ‘’GRIALD" Sh.p.k
2. Shpesa –AL sh.p.k
3. NIKA shpk
4. BOE “Rroku GUEST” sh.p.k & “B.M.- KONSTRUKSION” sh.p.k
5. BOE TRAJLER shpk & OUEN shpk & MARSI shpk
6. Zdravo sh.p.k
7. CARA shpk
8. AURORA KONSTRUKSION shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Shpresa-Al SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 37 728 928
  Data e shpalljes se fituesit 22-11-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 45274713
  Data e lidhjes se kontrates 23-12-2022
  Kohezgjatja e kontrates 12 Muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. NIKA shpk, per arsye:
  -nuk ka plotesuar ne Formularin permbledhes te vetdeklarimit, pjesn II germa A Deklaraten per permbushjen e kritereve te pergjithshme te kulifikimit.

  2. BOE Rroku GUEST sh.p.k dhe B.M. KONSTRUKSION sh.p.k, per arsye:
  -nuk ka hedhur ne menyre elektronike kontraten e sipermarrjes se objektit pune e ngjashme objekti rezidenciale..

  3. BOE TRAJLER shpk dhe OUEN shpk dhe MARSI shpk, per arsye:
  -Marsi shpk ka te paplote Formulari permbledhes i vetdeklarimit ,pjes II shkaqet e perjashtimit germa A Deklarata per permbushjene kritereve te pergjithshme te kulifikimit.
  -ka pasaktesi ne preventivin e perbashket te BOE me Shumen e preventivave tek e tek te opertareve ekonomik, ku shuma e tyre tek e tek me Shumen e preventivit te perbashket ka diferenca.

  4. BOE VLLAZNIMI Sh.p.k dhe GRIALD Sh.p.k, per arsye:
  -Ka mungese ne stafin teknik
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Shpresa-Al SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Shpresa-Al SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Shpresa-Al SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Shpresa-Al SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 12 datë 6 Shkurt 2023
  Procesverbal "Për argumentimin e kritereve te përgjithshme dhe të veçanta të kualifikimit"
  Projekti Konstruktiv
  Relacion teknik
  Grafiku i Punimeve
  Projekti

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data