Open Procurement Albania

“Rikonstruksioni i shkollës 9-vjecare “5 Dëshmorët+kopësht,Suk1,ambjete sportive dhe ndërtim i palestrës”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Roskovec
Institucioni Prokurues Bashkia Roskovec
Objekti i Tenderit “Rikonstruksioni i shkollës 9-vjecare “5 Dëshmorët+kopësht,Suk1,ambjete sportive dhe ndërtim i palestrës”
Nr. Reference REF-39373-08-19-2022
Vlera / Fondi Limit 78 583 225,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 23-08-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 07-09-2022
Data e mbajtjes se tenderit 07-09-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1." ASI- 2A CO" SHPK & " SHENDELLI"SHPK
2." BOSHNJAKU. B " SHPK
3."J O G I"SHPK&"COGREN"SHPK
4." UDHA " SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • BOSHNJAKU.B
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 73 589 752,00
  Data e shpalljes se fituesit 21-09-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Nga data e lidhjes se kontrates mbaron deri më 6(gjashtë ) muaj.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  -" ASI- 2A CO" SHPK &" SHENDELLI" SHPK, per arsye:
  -ASI- 2A CO nuk ka paraqitur deklaratë për shlyerje të detyrimeve për taksat vendore në vendin e ushtrimit të veprimtarisë.
  -Në DST në pikën 2.3.11 kërkohet që operatori Ekonomik të mos ketë detyrime për taksa , gjoba dhe debi të ndryshme, në këtë rast operatori Ekonomik SHENDELLI SHPK ka gjoba të pashlyera kundrejt bashkisë Roskovec.
  -Në DST është kërkuar 500 m2 betoforma, por nga të dy operatorët ekonomik është deklaruar për 500m dhe jo m2.
  -Në DST është kërkuar 40 stampa betoni, Nga BOE është paraqitur numri i faturës por pa përcaktuar sasinë.
  -Operatori Ekonomik ASI- 2A CO nuk ka deklaruar në shtojcën 8, kontrata të tjera aktive, ndërsa në fakt rezulton të këtë kontrata aktive si më poshtë:
  - Bashkia Durrës , Kontratë e lidhur më datë 15.08.2022 , Afati i kontratës 32 ditë, Objekti i Kontratës: “Ndriçim Rruga Vllazërimi”, vlera pa tvsh 8’924’100 lekë dhe vlera me tvsh 10’708’920 LEKE.
  - Spitali Rajonal Vlore, Kontratë e lidhur më datë 22.08.2022 , Afati i kontratës 90 ditë, Objekti i Kontratës“ Rikonstruksion i Farmacisë dhe i Dispanserisë për nevoja të Spitalit Rajonal Vlorë “ ,Vlora pa tvsh 32 980 561,63 dhe 39 066 613.95 lekë me TVSH.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BOSHNJAKU.B viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BOSHNJAKU.B viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BOSHNJAKU.B viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BOSHNJAKU.B viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Për argumentimin e kritereve te përgjithshme dhe të veçanta të kualifikimit"
  Grafiku i Punimeve
  Projekti

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data