Open Procurement Albania

RINDËRTIM I SHKOLLËS SË MESME BABË DUDË KARBUNARA BERAT

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Berat
Institucioni Prokurues Bashkia Berat
Objekti i Tenderit RINDËRTIM I SHKOLLËS SË MESME BABË DUDË KARBUNARA BERAT
Nr. Reference REF-40117-08-29-2022
Vlera / Fondi Limit 364 405 618,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 30-08-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 14-09-2022
Data e mbajtjes se tenderit 14-09-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1.SHKELQIMI 07
2.BOE BESTA shpk & LLAZO shpk & ARKONSTUDIO shpk
3.FLED
4.G.P.G COMPANY
Operator Ekonomik Kontraktues
 • BESTA shpk - LLAZO shpk - ARKONSTUDIO shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 361 264 273,00
  Data e shpalljes se fituesit 20-09-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 433517128
  Data e lidhjes se kontrates 06-10-2022
  Kohezgjatja e kontrates 4 Muaj- (sipas grafikut te punimeve).
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1.SHKELQIMI 07, per arsye:
  1. Ne piken 2.3.2/a operatori nuk ka kategorine N.S – 9 C Punime strukturore speciale
  2. Operatori nuk ploteson piken 2.3.2/b te kritereve teknike pasi nuk ka paraqitur license profesionale te shoqerise te leshuar nga Ministria e Kultures.
  3. Nuk ploteson piken 2.3.2/c te DST pasi nuk eshte paraqitur akt miratimi i lejes mjedisore.
  4. Nuk ploteson shtojcen 3 sigurimin e ofertes
  5. Nuk ploteson piken 2.3.1 pervoje per pune te ngjashme pasi operatori ne vleren e paraqitur per pune te ngjashme brenda 5 viteve eshte me e vogel se dyfishi i fondit.
  6. Nuk ploteson piken 2.3.3/a te dst kokretisht :
  - Nuk ka vetedeklaruar Ing. Mekanik, Ing.Elektrik dhe Ing.Elektronik
  - Ing.Ndertimi Llazam Laci dhe Amar Kapllanaj nuk figurojne si drejtues teknik ne licenen e shoqerise.
  7. Ne shtojcen 8 operatori ekonomik nuk ka vetdekalaruar stafin e kualifikuar dhe punonjesit per perdorimin e makinerive te renda.
  8. Nuk ploteson piken 2.3.3/g pasi nuk ka vetdeklaruar nje punonjes me certificate auditues energjie.
  9. Ne shtojcen 8 deklarata e mjeteve operatori nuk ka vetedeklaruar 1 eskavator per demolim krehe gjate min 20 m, 1 pince per demolim, 2 eskavator me goma, 5 depozita uji me kap min 3000l.

  2.FLED , per arsye:
  -Nuk permbush piken 2.3.2/a , pasi nuk ka kategorine N.S – 9 C Punime strukturore special.
  -Nuk ploteson piken 2.3.2/b te kritereve teknike pasi nuk ka paraqitur license profesionale te shoqerise te leshuar nga Ministria e Kultures.
  -Nuk ploteson piken 2.3.2/c te DST pasi nuk ka paraqitur leje mjedisor me kodin III.2.B dhe akt miratimi i lejes mjedisore.
  -Nuk ploteson shtojcen 3 sigurimin e ofertes
  -Nuk ploteson piken 2.2.1 te kapacitetit ekonomik pasi operatori nuk ploteson xhiron vjetore per vitet financiare 2019,2020 dhe 2021.
  -Nuk ploteson piken 2.3.1 pervoje per pune te ngjashme pasi operatori ne vleren e paraqitur per pune te ngjashme brenda 5 viteve eshte me e vogel se dyfishi i fondit.
  -Nuk ploteson piken 2.3.3/g pasi nuk ka vetdeklaruar nje punonjes me certificate auditues energjie.
  -Nuk ploteson piken 2.3.4 te DST pasi nuk ka vetdekalaruar stafin e teknik dhe numrin e fuqise punetore.
  -Nuk ploteson piken 2.3.3/a te dst kokretisht :
  -Mungo ISO 3834-2 : 2006
  -Nuk ka permbushur plotesisht shtojcen 8.3.

  3.G.P.G COMPANY, per arsye:
  -Nuk ploteson piken 2.3.2/b te kritereve teknike pasi nuk ka paraqitur license profesionale te shoqerise te leshuar nga Ministria e Kultures.
  -Nuk ploteson shtojcen 3 sigurimin e ofertes
  - Ne piken 2.3.3/a Ing.mekatronik Eglant Monka nuk figuron ne licensen e shoqerise.
  - Ne shtojcen 8 deklarata e mjeteve operatori nuk ka vetedeklaruar 3 depozita uji me kap min 3000l.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BESTA shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BESTA shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BESTA shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BESTA shpk viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per LLAZO shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per LLAZO shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per LLAZO shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per LLAZO shpk viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ARKONSTUDIO shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ARKONSTUDIO shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ARKONSTUDIO shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ARKONSTUDIO shpk viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 143 datë 17 Tetor 2022
  Procesverbal "Për argumentimin e kritereve te përgjithshme dhe të veçanta të kualifikimit"
  Grafiku i Punimeve
  Projekti Arkitektonik
  Relacion Teknik
  Projekti

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data