Open Procurement Albania

Rikonstruksioni i shkolles 9-vjecare Bago(Programi i Rindertimit)-Rishpallje
Burimi i Financimit: Buxheti i Shtetit (referuar vendimit të Këshillit të Ministrave me nr. 240 datë 20.04.2022)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kavajë
Institucioni Prokurues Bashkia Kavaje
Objekti i Tenderit Rikonstruksioni i shkolles 9-vjecare Bago(Programi i Rindertimit)-Rishpallje
Burimi i Financimit: Buxheti i Shtetit (referuar vendimit të Këshillit të Ministrave me nr. 240 datë 20.04.2022)
Nr. Reference REF-54198-12-19-2022
Vlera / Fondi Limit 191 021 113,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 20-12-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-12-2022
Data e mbajtjes se tenderit 30-12-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues Lista e operatoreve ekonomike te kualifikuar ne perfundim te fazes se pare:
1. BOE GLAVENICA dhe ED Konstruksion shpk
2. "SHKELQIMI 07" shpk

Kane qene pjesemarres ne fazen tjeter te procedures keta ofertues me vlerat perkatese te ofruara:
1. BOE GLAVENICA shpk dhe ED Konstruksion shpk, me vlere 189,879,050 leke
2. "SHKELQIMI 07" shpk, me vlere me vlere 190,689,000 leke.
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GLAVENICA SHPK - Ed Konstruksion SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 189 879 050,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 189879050
  Data e lidhjes se kontrates 20-01-2023
  Kohezgjatja e kontrates 9 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GLAVENICA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GLAVENICA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GLAVENICA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GLAVENICA SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Ed Konstruksion SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Ed Konstruksion SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Ed Konstruksion SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Ed Konstruksion SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Kavajë REF-54198-12-19-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr. 11 datë 31 Janar 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Projekti Arkitektonik
  Relacion Teknik per Mbrojtjen nga Zjarri
  Projekti

  Rikonstruksioni i shkolles 9-vjecare Bago(Programi i Rindertimit)
  Burimi i Financimit: Buxheti i Shtetit (referuar vendimit të Këshillit të Ministrave me nr. 240 datë 20.04.2022)

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kavajë
  Institucioni Prokurues Bashkia Kavaje
  Objekti i Tenderit Rikonstruksioni i shkolles 9-vjecare Bago(Programi i Rindertimit)
  Burimi i Financimit: Buxheti i Shtetit (referuar vendimit të Këshillit të Ministrave me nr. 240 datë 20.04.2022)
  Nr. Reference REF-52572-12-08-2022
  Vlera / Fondi Limit 191 021 113,00
  Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
  Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 09-12-2022
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-12-2022
  Data e mbajtjes se tenderit 19-12-2022
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 9 Muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 "Për Prokurimin Publik", Neni 98, pika 1 germa a) në procedurat me faza nuk është dorëzuar asnjë kërkesë e përshtatshme dhe neni në VKM nr.285 datë 19.05.2021 “Për miratimin e rregullave të prokurimit Publik“ neni 65 pika 3,4. Konsultuar me APP për rastet kur në procedurat me faza dhe marrëveshje kuader me disa opearatorë ekonomikë, është paraqitur vetëm një operator ekonomik. Operatori ekonomik Eduart Cela me Nipt M03806202I ka paraqitur vetëm Certifikatë Regjistrimi lëshuar nga QKB.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Kavajë REF-52572-12-08-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 176 datë 27 Dhjetor 2022
  Projekti Arkitektonik
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Relacioni Teknik per Mbrojtjen nga Zjarri
  Projekti

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data