Open Procurement Albania

Zgjerim i Trotuarit ne Rrugen ‘Arberia’ , Librazhd

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Librazhd
Institucioni Prokurues Bashkia Librazhd
Objekti i Tenderit Zgjerim i Trotuarit ne Rrugen ‘Arberia’ , Librazhd
Nr. Reference REF-55183-12-28-2022
Vlera / Fondi Limit 5 955 206,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 29-12-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 09-01-2023
Data e mbajtjes se tenderit 09-01-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1.“ASI-2A CO” shpk
2.2Z KONSTRUKSION“ shpk
3.“BAJRAMI N.” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • 2Z KONSTRUKSION SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 5 075 713,00
  Data e shpalljes se fituesit 08-02-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 6090855
  Data e lidhjes se kontrates 16-02-2023
  Kohezgjatja e kontrates 15 dite.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  - “ASI-2A CO” shpk , per arsye:
  - nuk ka dorëzuar dokumentacionin e paraqitur në SPE, brenda afatit kohor të përcaktuar 5 (pesë) ditë pune nga AK, nga marrja e njoftimit si OE i kualifikuar me date 16.01.2023 , kjo ne respektim të Ligjit nr. 162/2020 “Për prokurimin publik” si edhe VKM me nr. 285 date 19.05.2021” Per miratimin e Rregullave te Prokurimit Publik”, i ndryshuar, neni 26, pika 6. Ne kete menyre , eshte vijuar me njoftimin OE te renditur i dyti ne klasifikim , dhe KVO ka vendosur skulifikimin e OE te renditur i pari per mosdorezimin e dokumentacionit ne forme origjinale ose kopje te noterizuar ne AK.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 2Z KONSTRUKSION SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 2Z KONSTRUKSION SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 2Z KONSTRUKSION SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 2Z KONSTRUKSION SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 19 datë 27 Shkurt 2023
  Horografi
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data