Open Procurement Albania

Furnizim dhe instalim pompash dhe pajisjesh elektro-mekanike, në Stacionet e fshatrave Vreshtas, Velitërnë, Kishnik (Podgorie), Shëngjergj, Plasë, si dhe në Stacionet Rajonale Plasë (Nj.A Pojan) dhe Bulgarec (Nj.A Libonik).

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Mungese konkurrence
 • Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Korçë
Institucioni Prokurues Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Korçë SH.A
Objekti i Tenderit Furnizim dhe instalim pompash dhe pajisjesh elektro-mekanike, në Stacionet e fshatrave Vreshtas, Velitërnë, Kishnik (Podgorie), Shëngjergj, Plasë, si dhe në Stacionet Rajonale Plasë (Nj.A Pojan) dhe Bulgarec (Nj.A Libonik).
Nr. Reference REF-58110-02-06-2023
Vlera / Fondi Limit 26 500 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 07-02-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 09-03-2023
Data e mbajtjes se tenderit 09-03-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 1
Operatore Konkurues 1.”MIKAEL-GRUP” Sh.p.k
2."ALPHA SOLUTIONS GROUP” Sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • MIKAEL GRUP SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 25 970 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 21-03-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 31164000
  Data e lidhjes se kontrates 25-04-2023
  Kohezgjatja e kontrates 70 ditë kalendarike, duke filluar nga data e nënëshkrimit të kontratës
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  - “ALPHA SOLUTIONS GROUP” Sh.p.k, per arsye:
  - mbështetur në Ligjin Nr.162/2020 “Për prokurimin publik” të ndryshuar, si dhe në VKM nr.285, datë 19.05.2021 “Për miratimin e rregullave të prokurimit publik” të ndryshuar, nenin 82, KVO unanimisht vendosi që ky operator ekonomik të mos kualifikohet sepse nuk përmbush Kriteret e kualifikimit, të përcaktuara në Shtojcën 7 të DT , për arsye se nuk ka paraqitur asnjë dokument kualifikues të kërkuar, por ka paraqitur vetëm një Ekstrakt Historik të Regjistrit Tregtar për të dhënat e subjektit, nga Qëndra Kombëtare e Biznesit.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Per kete procedure prokurimi kane mare pjese dy operatore ekonomike:
  1.”MIKAEL-GRUP” Sh.p.k
  2."ALPHA SOLUTIONS GROUP” Sh.p.k
  Por "ALPHA SOLUTIONS GROUP” Sh.p.k, nuk ka paraqitur oferte ekonomike.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MIKAEL GRUP SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MIKAEL GRUP SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MIKAEL GRUP SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MIKAEL GRUP SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 39 datë 2 Maj 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Skema Orientuese

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data