Open Procurement Albania

Rezultate permbledhese

Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
449 80,816,762,873 309 47,858,764,640 52,405,274,420

Lista e tenderave

Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Statusi i Tenderit Vlera fituese
Mbikëqyrja punimesh për objekte të financuara nga buxheti i shtetit për vitet 2018 – 2019 (Marrëveshje Kuadër ).
Minikonkurs nr.7: Mbikqyrja e punimeve të kryera ne objektin Rikonstruksion i sheshit te Shirokes, Bashkia Shkoder .
3,808,523 Rishpallje me Lidhje Kontrate
Mbikëqyrja punimesh për objekte të financuara nga buxheti i shtetit për vitet 2018 – 2019 (Marrëveshje Kuadër ).
Minikonkurs nr. 8: Mbikqyrja e punimeve te kryera ne objektin Rikonstruksion i rruges se Beratit (Plastmas – Karbunare) Bashkia Lushnje .
844,095 Rishpallje me Lidhje Kontrate
Mbikëqyrja punimesh për objekte të financuara nga buxheti i shtetit për vitet 2018 – 2019 (Marrëveshje Kuadër ).
Minikonkurs nr.9: Mbikqyrja e punimeve te kryera ne objektin Rikonstruksion i rruges Agim Babunje, Bashkia Divjake .
1,042,625 Rishpallje me Lidhje Kontrate
Mbikëqyrja punimesh për objekte të financuara nga buxheti i shtetit për vitet 2018 – 2019 (Marrëveshje Kuadër ).
Minikonkurs nr.10: Mbikqyrja e punimeve te kryera ne objektin Projekti zhvillimor i bllokut nr. 2 Roskovec, Bashkia Roskovec .
2,876,599 Rishpallje me Lidhje Kontrate
Mbikëqyrja punimesh për objekte të financuara nga buxheti i shtetit për vitet 2018 – 2019 (Marrëveshje Kuadër ).
Minikonkurs nr.11: Mbikqyrja e punimeve te kryera ne objektin sistemim asfaltim i rrugesTepelene – Bence – Lekdush – shtese kontrate, Bashkia Tepelene .
565,694 Rishpallje me Lidhje Kontrate
Rikonstruksioni i rrugës Agim – Babunje, Bashkia Divjakë. 155,489,410 Lidhur Kontrata 95,000,000
Projekti zhvillimor i Bllokut nr. 2, Roskovec. 246,876,559 Lidhur Kontrata 193,736,484
Rikonstruksioni i Rrugës së Beratit (Plasmas – Karbunarë) Bashkia Lushnje. 122,273,551 Njoftuar Fituesi 69,330,179
Projektim i rikualifikimit urban pranë qendrës së qytetit Vlorë, Zona A drejtimi i kulles së Sahatit. 8,233,180 Njoftuar Fituesi 7,408,770
Projektimi i Zonës së Plazhit Durrës. 41,624,734 Njoftuar Fituesi 39,372,500
Mbikëqyrja punimesh për objekte të financuara nga buxheti i shtetit për vitet 2018 – 2019 (Marrëveshje Kuadër ).
Minikonkurs nr.4: Mbikqyrja e punimeve të kryera në objektin Rehabilitim i lumit Gjanica dhe rikonceptimi i qendrës së qytetit të Fierit .
8,479,850 Rishpallje me Lidhje Kontrate
Mbikëqyrja punimesh për objekte të financuara nga buxheti i shtetit për vitet 2018 – 2019 (Marrëveshje Kuadër ).
Minikonkurs nr.5: Mbikqyrja e punimeve të kryera në objektin Rikonstruksion/rikualifikimi urban pranë Qendrës së Qytetit Vlorë, zona B, drejtimi rrugës Justin Godart .
1,306,786 Rishpallje me Lidhje Kontrate
Mbikëqyrja punimesh për objekte të financuara nga buxheti i shtetit për vitet 2018 – 2019 (Marrëveshje Kuadër ).
Minikonkurs nr.6: Mbikqyrja e punimeve të kryera në objektin Rikonstruksion i rrugës Ramize Gjebrea, faza 2, (lidhja e rrugës së pyllit të sodës me rrugën transballkanike dhe autostradën .
927,810 Rishpallje me Lidhje Kontrate
Upgrading of vehicle access road Muzak Topia to Berat castle .
Rikonstruksion dhe zgjerim i rrugës Muzak Topia , segmenti nga rrethrrotullimi tek ish-rezervat e shtetit deri te labidari në kala.
Njoftuar Fituesi 299,960,703
Rikonstruksioni i Rrugës Ramize Gjebrea, Faza 2 (Lidhja e rrugës së Pyllit të Sodës me rrugën Transballkanike dhe Autostradën). 130,894,667 Lidhur Kontrata 79,300,000
Rikonstruksion i segmentit Tamarë – Vermosh, Lot 2. Lidhur Kontrata 63,977,459
Municipality of Gjirokastra – Concept, Detail Designs and Supervision for Integrated Urban Upgrading.
Bashkia Gjirokastër - Konceptimi, Detajimi dhe Mbikëqyrje për Azhurnimin e Integruar Urban.
Njoftuar Fituesi 403,873.5 Euro
Design preparation for the requalification of the coastline Vlore – Radhime – Orikum.
Përgatitja e projektimit për rikualifikimin e vijës bregdetare Vlorë - Radhime - Orikum .
Njoftuar Fituesi 23,920,000
Rehabilitim i Lumit Gjanica dhe Rikonceptim i Qendrës së qytetit të Fierit. 708,127,500 Lidhur Kontrata 676,303,207
Rikonstruksion /rikualifikimi urban pranë Qendrës së qytetit Vlorë Zona B drejtim rrugës Justin Godart. 157,222,127 Lidhur Kontrata 149,688,322
Construction of road Gjorm Bridge – Brataj – Laskos Bridge in Selenica Region.
Ndërtimi i rrugës Ura e Gjormit - Brataj - Ura e Laskos në rajonin e Selenicës.
Njoftuar Fituesi
Mbikëqyrja punimesh për objekte të financuara nga buxheti i shtetit për vitet 2018 – 2019 (Marrëveshje Kuadër ).
Minikonkurs nr.2: Mbikqyrja e punimeve të kryeranë objektin Ndërtimi i stacionit të pompimit, depos 50 m3 dhe rrjetit elektrik TU dhe TM për furnizimin e depos 2000 m3 të lugut të Dardhës, Sarandë .
450,608 Rishpallje me Lidhje Kontrate
Mbikëqyrja punimesh për objekte të financuara nga buxheti i shtetit për vitet 2018 – 2019 (Marrëveshje Kuadër ).
Minikonkurs nr.1: Mbikqyrja e punimeve të kryera në objektin: Rikonstruksioni i rrugëve të brendëshme dhe rikualifikimi i hapësirave publike tek zona e plazhit tek shkëmbit te Kavajës, Bashkia Durrës .
1,910,520 Rishpallje me Lidhje Kontrate
Mbikëqyrja punimesh për objekte të financuara nga buxheti i shtetit për vitet 2018 – 2019 (Marrëveshje Kuadër ).
Minikonkurs nr.3: Mbikqyrja e punimeve të kryera në objektin Rruga Qendër Gosë – Hekurudha – Gosë e Madhe, Bashkia Rrogozhinë .
608,870 Rishpallje me Lidhje Kontrate
Bazaar cobble stone roads rehabilitation in Gjirokastra.
Rehabilitimi i infrastruktures dhe restaurimi i kalldremeve, ne pazarin e Gjirokastres
Njoftuar Fituesi 114,815,228
Construction of road Laskos Bridge - Qeparo and Laskos Bridge – Kuç connection road, in Himarë Region.
Ndërtimi i rrugës Ura e Laskos - Ura e Qeparos dhe Laskos - rruga lidhëse Kuç, në Himarë.
Njoftuar Fituesi 2,950,030,123
Construction of the tourism centers Valbone.
Ndërtimi i qendrave të turizmit Valbone.
Njoftuar Fituesi 69,449,899
Mbikëqyrja punimesh për objekte të financuara nga buxheti i shtetit për vitet 2018 – 2019 (Marrëveshje Kuadër ). 41,666,667 Rishpallje me Njoftim Fituesi
Rruga Qendër Gose – Hekurudha - Gose e Madhe, Bashkia Rrogozhinë. 79,997,650 Lidhur Kontrata 43,490,748
Ndërtimi i stacionit të pompave për furnizimin e depos 2000 m3 të Lugut të Dardhës, Sarandë. 23,024,450 Lidhur Kontrata 17,331,090

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data