Open Procurement Albania

Rezultate permbledhese

Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
426 80,701,670,417 287 54,502,874,064 45,303,862,543

Lista e tenderave

Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Statusi i Tenderit Vlera fituese
Rivitalizimi i Rrugës Andon Profka dhe i hapësirave përreth saj, Bashkia Fier 123,833,333 Lidhur Kontrata 70,467,769
Ndërhyrje e integruar për përmirësimin e konektivitetit dhe rikualifikim urban në Bashkinë e Kavajës 179,166,666 Lidhur Kontrata 95,161,700
Rikualifikimi urban i Bllokut në qendër të Kamzës 385,530,020 Lidhur Kontrata 217,048,970
Ndertimi i Impiantit të Trajtimit të Ujrave të Ndodura (ITUN) dhe rrjetit të kanalizimeve Valbone 57,998,076 Anuluar Procedura
Loti 1 - Mbikëqyrja e punimeve “Rivitalizimi i Rrugës “Andon Profka” dhe i hapësirave përreth, Bashkia Fier 1,225,950 Shpallur Procedura
Loti 2 - Mbikëqyrja e punimeve “Ndërhyrje e integruar për përmirësimin e konektivitetit dhe rikualifim urban në Bashkinë e Kavajës 2,862,560 Anuluar Procedura
Loti 3 - Mbikëqyrja e punimeve “Rehabilitimi i sheshit “Ahmet Zogu” dhe parkut “Geraldinë” në Qytetin e Burrelit 1,784,697 Shpallur Procedura
Loti 4 - Mbikëqyrja e punimeve “Rikualifikimi urban i Bllokut në qendër të Kamzës 1,594,583 Shpallur Procedura
Loti I – “Mbikqyrja e punimeve për objektin “Ndërtimi i godines se re dhe parkimit te Bashkise Divjake 3,133,318 Shpallur Procedura
Loti II - Mbikqyrja e punimeve për objektin “Ndërtimi i ITUN dhe rrjetit të kanalizimeve Valbonë 1,330,092 Shpallur Procedura
Loti III - Mbikqyrja e punimeve për objektin “Rikonstruksioni i rrugës Polis dhe Babje në Bashkinë Librazhd 2,558,321 Shpallur Procedura
Kolaudimi i punimeve për objektet e financuara nga Buxheti i Shtetit për periudhën 2020-2021. 10,351,987 Njoftuar Fituesi 8,902,709
Rindërtimi i banesave individuale, ndërtimi dhe rikonstruksioni i infrastrukturës publike dhe çdo ndërhyrje tjetër në funksion të rindërtimit të këtyre banesave (Programi i Rindertimit). 6,186,125,775 Rishpallje me Njoftim Fituesi
Supervision services for roads reconstruction (approx. 45 km) Njoftuar Fituesi 680,020 US$
Studim Projektim i zonës turistike Golem, Kavajë. 37,604,979 Shpallur Procedura
Mbikëqyrja e punimeve per rindërtimin e objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti .
Loti 4: "Objekti: “Mbikëqyrja e punimeve për rindërtimin e objekteve arsimore Bashkia Durrës 2”, (Programi i Rindertimit).
8,350,360 Njoftuar Fituesi
Mbikëqyrja e punimeve per rindërtimin e objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti .
Loti 5: “Objekti: “Mbikëqyrja e punimeve për rindërtimin e objekteve arsimore Bashkia Kavajë dhe Rrogozhinë”, (Programi i Rindertimit).
4,071,325 Njoftuar Fituesi
Mbikëqyrja e punimeve per rindërtimin e objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti .
Loti 6: "Objekti: “Mbikëqyrja e punimeve për rindërtimin e objekteve arsimore Bashkia Kamëz” (Programi i Rindertimit).
6,103,140 Njoftuar Fituesi
Mbikëqyrja e punimeve per rindërtimin e objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti .
Loti 7: “Objekti: “Mbikëqyrja e punimeve për rindërtimin e objekteve arsimore Bashkia Vorë e Shijak” (Programi i Rindertimit).
4,323,521 Njoftuar Fituesi
Rishikimi i projektit ekzistues të zbatimit për Rikonstruksionin e rrugës Roskovec – Rrethrrotullimi Poshnjë 4,359,021 Shpallur Procedura
Supervision of rehabilitation of three national roads section: Vlore – Orikum Road (10.6km), Shëngjin – Baks-Rrjoll Road (13km) and Zgosht-Ura e Cerenecit Road (47.1km) Shpallur Procedura
Rishikim i projektit ekzistues për rikonstruksionin e segmentit rrugor Perlat – Kurbnesh – Krej Lurë dhe Projektim për rikonstruksionin e segmentit rrugor Krej Lurë – Fushë Lurë 19,597,915 Shpallur Procedura
Projektim, Rikontruksioni i rrugës Qafë Qelë - Koman 24,853,084 Shpallur Procedura
Projektim, Rikonstruksioni i rrugës Ersekë - Leskovik 28,035,886 Shpallur Procedura
Projektim, Rikonstruksioni i rrugës Përmet - Çarshovë 21,326,218 Shpallur Procedura
Rehabilitation of Vlore – Orikum Road (10.6km) Shpallur Procedura
Rehabilitation of Shëngjin – Baks-Rrjoll Road (13 km) Shpallur Procedura
Design services for urban regeneration of Vlora central waterfront, Flag Square and port area .
60,703,000 Njoftuar Fituesi 57,133,326
Loti III – Rikonstruksion rruge Unaza Lumalas - Melçan – Porodinë, Bashkia Korçë 62,644,466 Njoftuar Fituesi 37,927,170
Projektim për rikualifikimin e Zonës Bregdetare Vlorë - Radhimë - Orikum Loti III 53,943,848 Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data