Open Procurement Albania

Rezultate permbledhese

Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
422 80,701,670,417 280 50,689,439,541 43,159,281,028

Lista e tenderave

Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Statusi i Tenderit Vlera fituese
Kontrate me Objekt :Mbikëqyrja e punimeve “Rikonstruksioni i objektit shkollës 9 - vjeçare, “Jashar Hoxha”, Njesia Administrative Paskuqan, Bashkia Kamëz ” (Minikonkursi Nr. 3). Njoftuar Fituesi 1,074,896
Kontrate me Objekt :Mbikëqyrja e punimeve “Rindërtimi i kopshtit Niko Hoxha” (Minikonkursi Nr. 2). Njoftuar Fituesi 784,070
Kontrate me Objekt :Mbikëqyrja e punimeve “Rindërtimi i shkolles 9 - vjeçare Halit Coka”, Kamëz.”. (Minikonkursi Nr. 3). Njoftuar Fituesi 2,131,731
Kontrate me Objekt :Mbikëqyrja e punimeve “Rindërtimi i objekteve arsimore “Shkolla 9- vjecare Ramazan Subashi” Marikaj, Vorë dhe “Shkolla 9-vjecare Ahmetaq” Ahmetaq, Vorë (Minikonkursi Nr. 1). Njoftuar Fituesi 1,349,144
Kontrate me Objekt :Mbikëqyrja e punimeve “Rindërtimi i objekteve arsimore “Shkolla e mesme “Gjimnazi 16 Shatori”, Shijak, “Kopshti Nr. 1”, Shijak, “Kopshti Mucaj”, Mucaj, Vore” (Minikonkursi Nr. 2). Njoftuar Fituesi 1,440,700
Kontrate me Objekt :Mbikëqyrja e punimeve “Mbikëqyrja e punimeve “Rindërtimi i objektit arsimor: “Shkolla e Mesme e Bashkuar Kajo Karafili”. (Minikonkursi Nr. 3). Njoftuar Fituesi 1,313,298
Kontrate me Objekt :Mbikëqyrja e punimeve per Rindërtimin e objektit arsimor: -Shkolla 9-vjecare “Lidhja e Prizrenit & Petrit Llaftiu”, njësia administrative Shijak, Bashkia Shijak. -Kopshti Kodër “Bërxullë”, njësia administrative Bërxullë, Bashkia Vorë. -Kopshti Marqinet”, njësia administrative Marqinet, Bashkia Vorë. (Minikonkursi Nr. 4). Njoftuar Fituesi 1,589,794
Rikonstruksioni i Rrugës Camëria dhe i Unazës së qytetit, Kavajë 344,968,772 Shpallur Procedura
Rikonstruksioni i Rrugës Camëria dhe i Unazës së qytetit, Kavajë 344,968,772 Shpallur Procedura
Mbikëqyrja e punimeve për “Rindërtimin e njësive të banimit në ndërtesa (pallat), të dëmtuara, në zonat e shpallura për zhvillim të detyruar (Programi i Rindertimit). 150,987,587 Rishpallur Prokurimi
Rikonstruksion i Rrugës Miras-Arrëz 374,079,853 Shpallur Procedura
Kontrate me Objekt :“Sherbime te projektimit të detajuar për Infrastrukturën Publike në zonat e reja per zhvillim zona Marikaj”. (Minikonkursi Nr. 3).
Lidhur Kontrata 2,694,567
Rikonstruksioni i rrugës Polis dhe Babje në Bashkinë Librazhd. 333,331,666 Njoftuar Fituesi 169,242,496
Rehabilitim i rrugeve Shesheve e fasadave Blloku Lagja Nr 2 Pogradec 239,906,974 Shpallur Procedura
Rikualifikim Urban i Unazës së Re Berat 666,656,386 Shpallur Procedura
Sistemim i përroit të Llixhave Segmenti Ura e pazarit – Llixha dhe rikualifikim urban i zonës 228,498,139 Anuluar Procedura
Shërbimi i mbikqyrjes së punimeve për objektin “Ndërhyrje urbane në ballinën ujore të Vlorës” Bashkia Vlorë 11,393,671 Shpallur Procedura
Shërbimi i Mbikëqyrjes së punimeve për objektet e financuara nga Buxheti i Shtetit për periudhën 2020-2021 71,048,283 Shpallur Procedura
Kontrate me Objekt :“ “Sherbime te projektimit të detajuar për Infrastrukturën Publike në zonat e reja per zhvillim zona Lac1.2”, Njësia Administrative Laç 1.2, Bashkia Kurbin” (Minikonkursi Nr. 1).
Lidhur Kontrata 6,665,118
Kontrate me Objekt :“Sherbime te projektimit të detajuar për Infrastrukturën Publike në zonat e reja per zhvillim zona Lezhe 1 dhe Lezhe 2”, Njësia Administrative Lezhë, Bashkia Lezhë” (Minikonkursi Nr. 2).
Lidhur Kontrata 7,070,610
Rindërtimi i njësive të banimit në ndërtesa (pallat), të dëmtuara, në zonat e shpallura për zhvillim të detyruar (Programi i Rindertimit). 15,562,016,037 Shpallur Procedura
Rivitalizim urban dhe rruga hyrëse në portin e Vlorës. 249,968,767 Njoftuar Fituesi 130,000,000
Ndërtimi i godinës së re dhe parkimit të Bashkisë Divjakë. 206,869,498 Njoftuar Fituesi 140,788,187
Sistemim i hyrje daljes dhe stabilizimi i rrëshqitjes në hyrje të qytetit të Pogradecit 43,691,031 Shpallur Procedura
Rehabilitimi i sheshit “Ahmet Zogu” dhe parkut “Geraldinë” në Qytetin e Burrelit 114,388,988 Njoftuar Fituesi 68,888,888
Shërbimi i projektimit të detajuar për Infrastrukturën Publike në zonat e e reja të shpallura për zhvillim të detyruar (Programi i Rindertimit) . 99,881,847 Njoftuar Fituesi
Rivitalizimi i Rrugës Andon Profka dhe i hapësirave përreth saj, Bashkia Fier 123,833,333 Lidhur Kontrata 70,467,769
Ndërhyrje e integruar për përmirësimin e konektivitetit dhe rikualifikim urban në Bashkinë e Kavajës 179,166,666 Lidhur Kontrata 95,161,700
Rikualifikimi urban i Bllokut në qendër të Kamzës 385,530,020 Lidhur Kontrata 217,048,970
Ndertimi i Impiantit të Trajtimit të Ujrave të Ndodura (ITUN) dhe rrjetit të kanalizimeve Valbone 57,998,076 Anuluar Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data