Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
3 AN&RA SHPK 7 10,872,780 7 10,872,780 10,827,602

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qendra Shëndetësore Nr.6, Tiranë Qendra Shëndetësore Nr.6, Tiranë BLERJE MALLI; MASKA DOREZA,ALKOLDHE DEZINFEKTAN 800,000 Njoftuar Fituesi AN&RA SHPK 770,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Shtesë kontrate: Furnizimi me materiale për mbetjet e rrezikshme spitalore, për Qendrën Spitalore Universitare "Nënë Tereza", nga data 15 Mars-12 Qershor 2017 1,099,900 Lidhur Kontrata AN&RA SHPK 1,099,900.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje Materiale Pastrimi 2,336,570 Lidhur Kontrata AN&RA SHPK 2,330,700.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Shtesë kontrate: Furnizim me materiale për trajtimin e mbetjeve të rrezikshme spitalore, për Q.S.U Nënë Tereza, për nevojat e fillim vitit 2017 582,400 Lidhur Kontrata +Shtesë AN&RA SHPK 582,400.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje materiale pastrimi për nevojat e "Spitalit Psikiatrik Dr-Sadik Dinci, Elbasan" 3,495,010 Lidhur Kontrata AN&RA SHPK 3,490,005.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje materiale të buta 1,309,300 Lidhur Kontrata AN&RA SHPK 1,305,000.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje materiale pastrimi 1,249,600 Lidhur Kontrata AN&RA SHPK 1,249,597.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.