Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
9 Rama Graf SHPK 23 29,088,485 23 29,088,485 17,564,253

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje shtypshkrime 306,722 Lidhur Kontrata Rama Graf SHPK 302,012.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Spitali Universitar i Traumës Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Botime, printime dhe materiale shtypshkrimi per Spitalin Universitar te Traumes Lidhur Kontrata Rama Graf SHPK 2,869 leke shumatorja e çmimeve për njësi.
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Spitali Universitar i Traumës Botime, printime dhe materiale shtypshkrimi per Spitalin Universitar te Traumes 4,163,734 Njoftuar Fituesi Rama Graf SHPK 2,869 leke shumatorja e çmimeve për njësi.
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Blerje shtypshkrime 1,249,999 Njoftuar Fituesi Rama Graf SHPK 2,975.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje shtypshkrime 1,666,667 Lidhur Kontrata Rama Graf SHPK
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti V “Blerje shtypshkrimesh për Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza”. 4,166,600 Lidhur Kontrata Rama Graf SHPK 2,969,920.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Blerje kartela mjekesore dhe shtypeshkrime per nevoja te Drejtorise se Spitalit Rajonal Diber per vitin 2018 1,000,000 Lidhur Kontrata Rama Graf SHPK 959,000.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje shtypshkrime 833,333 Lidhur Kontrata Rama Graf SHPK 734,349.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Shtesë kontrate: Blerje shtypshkrime për nevoja spitalore 118,775 Lidhur Kontrata +Shtesë Rama Graf SHPK 118,775.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje shtypshkrimesh për QSUT për vitin 2017 2,835,807 Lidhur Kontrata Rama Graf SHPK 2,273,680.83
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Blerje shtypshkrime për Spitalin Rajonal Shkodër për vitin 2017 1,000,000 Njoftuar Fituesi Rama Graf SHPK 820,890.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Blerje shtypshkrime për nevojat spitalore, Spitali Korçë 1,124,327 Lidhur Kontrata Rama Graf SHPK 831,600.00
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Blerje shtypshkrime dhe letër për nevoja të Spitalit Rajonal Vlorë 1,250,000 Lidhur Kontrata Rama Graf SHPK 1,102,170.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Blerje shtypshkrime 850,000 Lidhur Kontrata Rama Graf SHPK 593,876.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje shtypshkrime 1,666,666 Lidhur Kontrata Rama Graf SHPK 1,296,619.00
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Shtesë kontrate: Blerje shtypëshkrime 214,672 Lidhur Kontrata +Shtesë Rama Graf SHPK 214,672.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Shtesë Kontrate: Blerje Shtypshkrime 267,035 Lidhur Kontrata +Shtesë Rama Graf SHPK 267,035.00
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Blerje shtypshkrime per vitin 2016 1,250,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate Rama Graf SHPK 1,073,370.00
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Blerje shtypshkrime dhe letër për Spitalin Rajonal Vlorë 2,066,670 Lidhur Kontrata Rama Graf SHPK 1,687,990.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje shtypshkrime 2,083,330 Lidhur Kontrata Rama Graf SHPK 1,335,433.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Blerje shtypshkrime 136,140 Lidhur Kontrata Rama Graf SHPK 136,140.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Shtesë kontrate: "Blerje materiale shtypshkrimesh dhe dokumetacioni për QSUT për vitin 2015" 642,016 Lidhur Kontrata +Shtesë Rama Graf SHPK 642,016.00
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Shtesë kontrate: "Blerje shtypshkrimesh" për Spitalin Rajonal Vlorë 195,992 Lidhur Kontrata +Shtesë Rama Graf SHPK 195,992.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.