Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
18 Pharma One SHPK 65 34,414,813 64 34,234,604 9,475,768

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë B3-Blerje barna Gjaku dhe organet formuese të gjakut
Loti 3 Recombinant Coagulation Factor VIII
19,968,527 Njoftuar Fituesi Pharma One SHPK 40.2 leke per njesi.
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Loti 14 - Paracetamol 365,120 Njoftuar Fituesi Pharma One SHPK 182 leke per njesi
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 22 Paracetamol 1gr/6.7ml Ampule 182,560 Njoftuar Fituesi Pharma One SHPK 180,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kurbin Loti18 Paracetamol 1 gr/6.7 ml 136,917 Lidhur Kontrata Pharma One SHPK 135,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Lot 16 Sistemi nervor Paracetamol 1 gr/6.7 ml Ampule 547,680 Lidhur Kontrata Pharma One SHPK 180 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Lot.26 Paracetamol 1 gr/6.7 ml Ampule Lidhur Kontrata Pharma One SHPK 180 leke per njesi.
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Lot 8 Paracetamol 54,768 Njoftuar Fituesi Pharma One SHPK 180 leke per njesi.
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Lot.26 Paracetamol 1 gr/6.7 ml Ampule 1,095,337 Njoftuar Fituesi Pharma One SHPK 180 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 23 Paracetamol + Hyoscine Butylbromide 107,235 Njoftuar Fituesi Pharma One SHPK 82 leke per njesi
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kurbin Loti 33 Paracetamol 1gr 17,804 Lidhur Kontrata Pharma One SHPK 12,800.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Loti 60 Paracetamol Sistemi nervor 1gr Flakon/ Ampule 907,200 Lidhur Kontrata Pharma One SHPK
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Loti 23 - paracetamol 1 gr fl/amp 4,094,920 Lidhur Kontrata Pharma One SHPK 2,392,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje barna B4 -Sistemi muskulo-skeletik, sistemi nervor dhe sistemi respirator, e ndarë në Lote. Loti 36 - Paracetamol dhe Hyoscine Butylbromide 600mg dhe 20mg Flakon/, Ampule 35,958 Lidhur Kontrata Pharma One SHPK 35,200.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Blerje medikamente e ndarë me Lote për nevojat spitalore, Spitali Korçë - financuar nga Buxheti i Shtetit. Loti 150 - Acetylsalicylic acid 13,022 Lidhur Kontrata Pharma One SHPK 12,950.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Blerje medikamente e ndarë me Lote për nevojat spitalore, Spitali Korçë - financuar nga Buxheti i Shtetit. Loti 428 - Paracetamol dhe Hyoscine Butylbromide 16,181 Lidhur Kontrata Pharma One SHPK 16,020.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 84 - Sistemi nervor Paracetamol+Hyoscine Butylbromide 600mg+20mg Flakon/ Ampule 17,979 Lidhur Kontrata Pharma One SHPK 14,666.67
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Blerje Medikamente për nevojat spitalore, Spitali Korçë, e ndarë në Lote. Loti 193 - Paracetamol Hyoscine Butylbromide 13,484 Lidhur Kontrata Pharma One SHPK 13,350.00
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Shtesë kontrate: Blerje Medikamente dhe Materiale Mjekimi ndarë në 68 Lote. Loti 61 : Sistemi nervor Paracetamol për pLotësimin e nevojave të fillimit të vitit 2017 25,418 Lidhur Kontrata +Shtesë Pharma One SHPK 21,181.67
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Shtesë kontrate: B7 - Blerje barna Sistemi nervor dhe Sistemi respirator dhe Gjaku dhe organet formuese të gjakut për nevoja spitalore 90,932 Lidhur Kontrata +Shtesë Pharma One SHPK 75,776.67
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pukë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pukë Shtesë kontrate: Blerje medikamente 35,800 Lidhur Kontrata +Shtesë Pharma One SHPK 29,833.33
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shërbimit Spitalor Gramsh Shtesë kontrate: Blerje barna Sistemi nervor dhe Sistemi Respirator - B7 (Loti 12), për spitalin Gramsh 1,790 Lidhur Kontrata +Shtesë Pharma One SHPK 1,491.67
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Shtesë kontrate: B7 - Blerje barna, sistemi nervor dhe Sistemi respirator dhe Gjaku dhe organet formuese te gjakut per nevoja spitalore/ Loti 12 - Paracetamol 71,600 Lidhur Kontrata +Shtesë Pharma One SHPK 59,666.67
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Shtesë kontrate: Për furnzimin me medikamente mjekësore në SUT, për pLotësimin e nevojave të fillimit të vitit 2017 71,600 Lidhur Kontrata +Shtesë Pharma One SHPK 71,600.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Shtesë Kontrate: B7 - Blerje barna Sistemi Nervor dhe Sistemi Respirator dhe Gjaku dhe organet formuese të gjakut për nevoja spitalore 179,000 Lidhur Kontrata +Shtesë Pharma One SHPK 179,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Shtesë kontrate: Blerje medikamente B7-1bar/1Lot - Lot 12: Paracetamol 1 gr ampulë 19,690 Lidhur Kontrata +Shtesë Pharma One SHPK 19,690.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Shtesë kontrate: Blerje Medikamente(Paracetamol 1g) 82,340 Lidhur Kontrata +Shtesë Pharma One SHPK 68,616.67
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Shtesë kontrate: Furnizimi me Barna për Spitalin Rajonal Berat 88,430 Lidhur Kontrata +Shtesë Pharma One SHPK 88,430.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Shtesë kontrate: Furnizimi me Barna për Spitalin Rajonal Berat 22,912 Lidhur Kontrata +Shtesë Pharma One SHPK 22,912.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Shtesë kontrate: Blerje Medikamente 64,440 Lidhur Kontrata +Shtesë Pharma One SHPK 64,440.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Blerje medikamente- Loti 53 - Paracetamol 1 gr ampul 358,000 Lidhur Kontrata Pharma One SHPK 358,000.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.