Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin 23 34 25,355,335 32 18,356,827 17,444,566

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Shėrbimi privat i sigurisė fizike tė Dshs Kurbin – Marrėveshje Kuadėr 5,831,842 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Asfaltim territori pėrpara godinės sė radiologjisė, laboratorit, garazheve dhe kuzhinės sė spitalit Laē 3,083,854 Njoftuar Fituesi STERKAJ 2,841,250
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Shėrbimi i ruajtjes tė sigurisė fizike me roje private tė Dshs-Kurbin 2,272,917 Njoftuar Fituesi EUROGJICI SECURITY SHPK 2181504
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Shėrbim furnizim dhe vendosje e pjesėve tė kėmbimit pėr autoambulanca, automjete dhe gjeneratorė 1,041,667 Njoftuar Fituesi Serdado SHPK 1006350
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Blerje mallra ushqimore 1,166,666 Njoftuar Fituesi LEKA 2007 SHPK 1116580
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Blerje mallrash ushqimorė 1,166,666 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Furnizim me karburante eurodiesel pėr nevojat e DSHS-Kurbin 1,500,000 Lidhur Kontrata LINDA - 80 SHPK 1500000
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Shėrbimi i ruajtjes sė sigurisė fizike me roje private tė Dshs-Kurbin 227,083 Lidhur Kontrata S I T SECURITY SHPK 227083
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Blerje oksigjen i gaztė mjekėsor 54,845 Lidhur Kontrata MESSER ALBAGAZ SHPK 54845
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Blerje barna dhe materiale mjekimi pėr mbulimin e nevojave tė DSHS-Kurbin 2,356,874 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 2356874.26
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Shtesė kontrate: B13 - Blerje barna hormonale sistemime dhe hormonale seksuale, metabolizmi dhe trakti tretės, sistemi nervor, pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote, gjithsej 4 lote 214,890 Lidhur Kontrata +Shtesė Alfarmakos SHPK 214890
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Shtesė kontrate: B14 - Blerje barna sistemi nervor, pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote, gjithsej 2 lote 309 Lidhur Kontrata +Shtesė Alfarmakos SHPK 309
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Shtesė kontrate: B15 - Blerje barna gjaku dhe organet formuese tė gjakut, antineoplastike dhe imunomodulatore, hormonale sistemike hormonet seksuale, metabolizmi dhe trakti tretės dhe sistemi nervor, pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote, gjithsej 8 lote 94,458 Lidhur Kontrata +Shtesė Alfarmakos SHPK 94458
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Shtesė kontrate: B9 - Blerje barna gjaku dhe organet formuese tė gjakut, sistemi kardiovaskular, metabolizmi dhe trakti tretės pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote, gjithsej 5 lote 588 Lidhur Kontrata +Shtesė MEDICAMENTA SHPK 588
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Shtesė kontrate: B1 - Blerje barna anestezi reanimacion, sistemi antiinfektivė tė pėrgjithshėm dhe Gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote, gjithsej 35 lote 19,364 Lidhur Kontrata +Shtesė TRIMED SHPK 19364
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Shtesė kontrate: B6 - Blerje barna hormonale sistemike, hormonet seksuale, Metabolizmi dhe trakti tretės, Lėndė kontrasti pėr CT dhe Lėndė kontrasti pėr MRI pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote, gjithsej 24 lote 215 Lidhur Kontrata +Shtesė TRIMED SHPK 215
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Shtesė kontrate: B7 - Blerje barna Sistemi nervor dhe Sistemi respirator dhe Gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote, gjithsej 19 lote 7,735 Lidhur Kontrata +Shtesė TRIMED SHPK 7735
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Shtesė kontrate: B5 - Blerje barna Anti-infektivė tė pėrgjithshėm, Antituberkulare, Antineoplastike dhe immunomodulatore, dermatologjike, Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Psikiatria, Sistemi kardiovaskular dhe Sistemi muskolo-skeletik pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote, gjithsej 24 lote 64,050 Lidhur Kontrata +Shtesė TRIMED SHPK 64050
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Shtesė kontrate: B10 - Blerje barna anti infektive tė pėrgjithshėm pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote, gjithsej 2 lote 13,580 Lidhur Kontrata +Shtesė TRIMED SHPK 13580
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Shtesė kontrate: B13 - Blerje barna hormonale sistemime dhe hormonale seksuale, metabolizmi dhe trakti tretės, sistemi nervor, pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote, gjithsej 4 lote 460 Lidhur Kontrata +Shtesė TRIMED SHPK 460
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Shtesė kontrate: Blerje mallra ushqimore 214,890 Lidhur Kontrata +Shtesė LEKA 2007 SHPK 214890
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Shtesė kontrate: B1 - Blerje barna anestezi reanimacion, sistemi antiinfektivė tė pėrgjithshėm dhe Gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote, gjithsej 35 lote 93,552 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 93551.5
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Shtesė kontrate: B7 - Blerje barna Sistemi nervor dhe Sistemi respirator dhe Gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote, gjithsej 19 lote 2,548 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 2548
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Shtesė kontrate: B3 - Blerje barna Gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote, gjithsej 12 lote 79,310 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 79310
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Shtesė kontrate: Blerje Sodium Chloride (0.9% - 500 ml), pėr nevoja spitalore 150,214 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 150214.4
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Shtesė kontrate: B1 - Blerje barna anestezi reanimacion, sistemi antiinfektivė tė pėrgjithshėm dhe Gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote, gjithsej 35 lote 32,470 Lidhur Kontrata +Shtesė Aldosch-Farma SHPK 32469.8
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Shtesė kontrate: Blerje oksigjen i gaztė mjekėsor 33,969 Lidhur Kontrata +Shtesė MESSER ALBAGAZ SHPK 33969
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Shtesė kontrate: B2 - Blerje barna Antineoplastike dhe immunomodulatore dhe Gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote, gjithsej 20 lote 27,818 Lidhur Kontrata +Shtesė FLORFARMA SHPK 27818
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Shtesė kontrate: Funizim me karburant 333,333 Lidhur Kontrata +Shtesė Kastrati SHA - Kastrati SHPK 333333
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Shtesė kontrate: B1 - Blerje barna anestezi reanimacion, sistemi antiinfektivė tė pėrgjithshėm dhe Gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote, gjithsej 35 lote 49,224 Lidhur Kontrata +Shtesė MEDICAMENTA SHPK 49224